150.00 lei + TVA

Atribuțiile cele mai importante ale persoanei care deține postul de Director Agenție de Turism, Touroperatoare, Detailistă (Filială/Sucursală) sunt următoarele: organizarea activității agenției respective, coordonarea departamentelor din subordine, controlul întocmirii și realizării planurilor financiare, coordonarea programului de marketing, promovarea imaginii și a produselor agenției de turism pentru care lucrează, asigură protecția mediului și a turiștilor în același timp, dezvoltă afacerea, reprezintă agenția în relațiile cu terții, concepe politica de personal, îmbunătățește permanent calitatea produselor și a serviciilor oferite, răspunde de realizarea schimbărilor din cadrul organizației, etc.

Cod COR conex: 143 909 – Director de Agenție de Turism, Touroperatoare, Detailistă (Filială, Sucursală)

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Instrucțiunile proprii conțin detalii foarte utile pentru situații complexe.

Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că, orice instrucțiuni proprii realizate de OHSAS EXPERTS pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Instrucțiunile proprii sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii conțin obligații din punct de vedere al securității și sănătății în muncă, cât și de apărare împotriva incendiilor.
  6. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către inspectorii ITM din întreaga țară. În felul acesta, nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  7. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Contactați-ne pentru mai multe detalii!