175.00 lei + TVA

Atribuțiile cele mai importante pe care le are un Designer Vestimentar sunt următoarele: oferă servicii de design vestimentar clienților în primul rând, preia și predă comenzile de produse vestimentare, realizează documentația de preț, realizează schițele produselor, gradează tiparele, construiește tiparele, alege materialele pentru alcătuirea colecțiilor, utilizează instrumente și utilaje de tăiat, instrumente de măsură și desen, pregătește fabricația produselor de îmbrăcăminte, realizează prototipul și mai răspunde și de aprovizionarea cu materiale de bază, auxiliare, secundare și cu consumabile.

Cod COR conex: 216 307 – Designer Vestimentar

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Instrucțiunile proprii conțin detalii foarte utile pentru situații complexe.

Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că, orice instrucțiuni proprii realizate de OHSAS EXPERTS pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Instrucțiunile proprii sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii conțin obligații din punct de vedere al securității și sănătății în muncă, cât și de apărare împotriva incendiilor.
  6. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către inspectorii ITM din întreaga țară. În felul acesta, nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  7. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Contactați-ne pentru mai multe detalii!