125.00 lei + TVA

Ce atribuții are un Coordonator în materie de sănătate și securitate în muncă (studii medii sau superioare)?

Aceasta persoană realizează următoarele activități: informarea despre factorii de proiectare și monitorizare a riscurilor, elaborarea și dezvoltarea Planului de securitate și sănătate, precum și a Registrului de coordonare, stabilește măsurile generale de securitate și sănătate aplicabile șantierului unde lucrează, revizuiește Planul care cuprinde fazele construcției, acordă consultanță de specialitate, organizează și participă la ședințe și, cel mai important lucru, previne apariția accidentelor de muncă pe șantierul respectiv.

Cod COR conex:

226 303 – Coordonator în materie de securitate și sănătate în muncă (studii superioare)

325 724 – Coordonator în materie de securitate și sănătate în muncă (studii medii)

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!