125.00 lei + TVA

Care sunt cele mai importante responsabilități ale unei persoane care deține funcția de Consilier Orientare privind Cariera?

O astfel de persoană, Consilier Orientare privind Cariera, desfășoară următoarele activități importante: recrutează personalul, pregătește și analizează permanent locurile de muncă existente, oferă servicii de orientare profesională, acordă consultanță de specialitate și oferă informații persoanelor interesate în domeniul ocupării, instruirii, alegerii carierei și formării complementare profesionale.

De cele mai multe ori, un Consilier Orientare privind Cariera este un specialist care își desfășoară activitatea în Compartimentul de orientare profesională din cadrul AJOFM.

Există situații în care acesta poate fi angajat de către o Agenție Privată de Ocupare a Forței de Muncă sau de către un Cabinet de orientare profesională care face parte din rețeaua de învățământ, etc.

Cod COR conex: 242 306 – Consilier Orientare privind Cariera

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!