125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Care sunt cele mai importante responsabilitati ale unei persoane care detine functia de Consilier Orientare privind Cariera?
O astfel de persoana desfasoara urmatoarele activitati importante: recruteaza personalul, pregateste si analizeaza permanent locurile de munca existente, ofera servicii de orientare profesionala, acorda consultanta de specialitate si ofera informatii persoanelor interesate in domeniul ocuparii, instruirii, alegerii carierei si formarii complementare profesionale.

De cele mai multe ori, Consilierul de Orientare privind Cariera este un specialist care isi desfasoara activitatea in Compartimentul de orientare profesionala din cadrul AJOFM. Exista situatii in care acesta poate fi angajat de catre o Agentie Private de Ocupare a Fortei de Munca sau de catre un Cabinet de orientare profesionala care face parte din reteaua de invatamant, etc.

Cod COR conex: 242 306 – Consilier Orientare privind Cariera

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!