125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Un Cantaret interpreteaza vocal piese musicale apartinand unor genuri diverse adresate unui numar de ascultatori, fie ca solist fie ca membru al unor grupuri vocale sau coruri, cu sau fata acompaniament instrumental asigurat de artisti individuali sau de orchestra, formatii muzicale, grupuri, tarafuri populare in care se pot asocia instrumente diverse in cadrul unor diverse manifestari muzicale si de divertisment. Cantaretul se ocupa de alcatuirea repertoriului, realizarea strategiei interpretative a pieselor muzicale, de asigurarea tehnicii vocale si,  bineinteles, de interpretarea pieselor muzicale.

Cod COR conex: 265 229 – Cantaret

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!