125.00 lei + TVA

Orice Auditor SMSSO (Auditor de sistem de management pentru sănătate și securitate ocupațională) se ocupă cu documentarea de verificare a dovezilor de audit obținute și evaluate în modul cel mai obiectiv posibil pentru a determina dacă activitățile, evenimentele, condițiile, sistemele de management al sănătății și securității ocupaționale stabilite sunt în conformitate cu criteriile de audit.

De asemenea, tot Auditorul SMSSO este responsabil și de comunicarea rezultatelor obținute în urma auditului către beneficiar.

Concret, cele mai importante activități desfășurate de către Auditorul SMSSO sunt următoarele: planificarea activității de audit, analiza preliminară a documentației sistemului de management de sănătate și securitate ocupațională, conducerea misiunii de audit, desfășurarea auditului, transmiterea rezultatelor, urmărirea respectării prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă, urmărirea conformării cu prevederile referitoare la problemele legate de protecția de mediu.

Cod COR conex: 325 711 – Auditor de sistem de management pentru sănătate și securitate ocupațională

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!