125.00 lei + TVA

Un Asistent Medical Radiologie are următoarele atribuții principale: programarea pacienților pentru realizarea investigațiilor de specialitate, asistarea medicului specialist în timpul realizării examenelor radiologice, prepararea materialelor necesare examinării radiologice, pregătirea și protejarea permanentă împotriva iradierilor a fiecărui pacient în parte, radiografierea pacientului, realizarea radiografiilor efectuate în cabinet, completarea documentelor specifice activității zilnice, centralizarea datelor din documentele de evidență, aprovizionarea permanentă cu substanțe și materiale radiologice și asigurarea condițiilor igienico-sanitare generale în cabinetul de radiologie.

Cod COR conex: 222 101 – Asistent Medical Generalist

Deoarece nu există un cod COR special pentru această ocupație, codul COR conex este cel pentru ocupația de Asistent Medical Generalist.

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!