125.00 lei + TVA

Cele mai importante responsabilități ale unei persoane care ocupă funcția de Asistent Medical Laborator sunt următoarele: analizarea probelor biochimice și hematologice, analizarea probelor bacteriologice, asigurarea protecției împotriva contaminării cu microbi, asigură condițiile pentru analizarea probei, realizarea antibiogramelor, recoltează probele.

De asemenea, un Asistent Medical Laborator efectuează sterilizarea materialelor și instrumentelor sanitare, utilizează întreaga aparatură de laborator cu care lucrează, menține în mod permanent condițiile igienico-sanitare optime în laboratorul de analize, completează documentele specifice activității de laborator, programează pacienții pentru investigațiile de specialitate recomandate de medici și aprovizionează permanent laboratorul de analize cu materiale și substanțe specifice.

Cod COR conex: 222 101 – Asistent Medical Generalist

Codul COR conex este cel pentru poziția de Asistent Medical Generalist, deoarece nu există un cod special pentru poziția de Asistent Medical Laborator.

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!