125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Ce activitati desfasoara in mod obisnuit un Asistent de Farmacie?

Atributiile unei persoane cu o astfel de calificare sunt urmatoarele: realizarea operatiilor de cantarire de precizie, prepararea produselor farmaceutice, asigurarea stocului necesar farmaciei unde isi desfasoara activitatea, distribuirea produselor medicamentoase (in cazul farmaciilor de spital), manipularea si depozitarea produselor medicametoase si a materialelor sanitare comercializate, intocmirea documentatiei zilnice si administrarea circuitelor condicilor de prescriptii medicale (pentru farmaciile de spital).

Cod COR conex: 321 301 – Asistent Farmacie

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!