125.00 lei + TVA

Responsabilitățile unui Analist de Informații (relevant și pentru Analist Informații de Firmă) sunt următoarele: planificarea activităților conexe analizei, documentare specifică, procesarea datelor și a informațiilor solicitate, constituirea fondului informațional necesar realizării analizei respective, aplicarea corectă a metodelor și tehnicilor de analiză, conceperea produsului analitic, evaluarea acestuia, acordarea de expertiză în domeniul de competență, stabilirea modalităților de utilizare pentru fiecare produs analitic în parte, etc.

Coduri COR conexe:

242 217 – Expert Informații pentru Afaceri

242 222 – Analist Informații de Firmă

242 224 – Analist de Informații

413 207 – Asistent Analist de Informații

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  6. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Așteptăm să colaborăm cât mai curând și în acest domeniu cu reprezentanții companiei dumneavoastră!