125.00 lei + TVA

Instructiuni proprii SSM- IPSSM

 

Principalele atributii ale unei persoane care detine o functie de Account Manager in cadrul unei companii sunt urmatoarele: realizarea si mentinerea relatiilor cu clientii proprii, conceperea strategiei si alegerea instrumentelor de publicitate necesare derularii contractelor incheiate, gestionarea bugetelor de publicitate ale partenerilor proprii, evaluarea acuratetei propunerilor publicitare precum si elaborarea si Lant area comenzilor interne.

Cod COR conex: 112018 – Director vanzari

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Fisele de post contin detalii foarte utile pentru situatii complexe. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de OHSAS EXPERTS poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin e-mail, astfel le puteti utiliza imediat.
  2. Contin atributii concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are un angajat incadrat pe functia respectiva.
  4. Fisele de post sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post contin obligatii din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca cat si de aparare impotriva incendiilor.
  6. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre inspectorii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  7. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

 

Contactati-ne pentru mai multe detalii!