125.00 lei + TVA

Principalele atribuții ale unei persoane care deține o funcție de Account Manager (Manager de Client – tip special de Director Vânzări) în cadrul unei companii sunt următoarele: realizarea și menținerea relațiilor cu clienții proprii, conceperea strategiei și alegerea instrumentelor de publicitate necesare derulării contractelor încheiate, gestionarea bugetelor de publicitate ale partenerilor proprii, evaluarea acurateței propunerilor publicitare, precum și elaborarea și lansarea comenzilor interne.

Cod COR conex: 112018 – Director vânzări

Toate instrucțiunile proprii realizate de către experții companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros întocmite și actualizate permanent.

Ele conțin detalii foarte utile pentru multe situații. Mai mult decât atât, este bine să știți faptul că toate instrucțiunile proprii realizate de noi pot fi adaptate imediat în funcție de solicitările și strategia dumneavoastră managerială.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta în detaliu orice fel de solicitare legată de întocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a vă acorda tot sprijinul necesar de care aveți nevoie în acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Instrucțiunilor proprii realizate de către specialiștii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteți primi rapid prin email, ele putând fi utilizate imediat.
  2. Conțin lucruri concrete și utile.
  3. Conținutul lor este complex și cuprinde toate atribuțiile pe care le are persoana care deține funcția respectivă.
  4. Sunt întocmite în conformitate cu prevederile legislației muncii în vigoare în momentul solicitării.
  5. Instrucțiunile proprii conțin obligații din punct de vedere al securității și sănătății în muncă, cât și de apărare împotriva incendiilor.
  6. Instrucțiunile proprii OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificări realizate de către salariații ITM din întreaga țară. În felul acesta nu există riscul de a plăti amenzi costisitoare.
  7. Fiind întocmite în amănunt, sunt documente cu adevărat funcționale care contribuie în mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceți.

Contactați-ne pentru mai multe detalii!