Reducere!

Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 75.00 lei. + TVA

Ce fel de activitati desfasoara persoana care detine postul de Sef Ferma Agricola (Agrozootehnica)?

Cele mai importante activitati realizate de Sef Ferma Agricola sunt urmatoarele: planificarea si/sau organizarea activitatii de productie a fermei administrate, coordonarea parcului de utilaje alocat, organizarea activitatii de asigurare a calitatii lucrarilor de semanat culturi agricole, conceperea planului de aprovizionare, organizarea lucrarilor de intretinere a culturilor agricole, a activitatilor zootehnice precum si a activitatii de comercializare a productiei vegetale si animale a fermei respective, etc. De asemenea,Sef Ferma Agricola mai raspunde de instruirea echipelor de lucru, de conducerea sedintelor de lucru, asigura transportul, depozitarea si conservarea produselor agricole vegetale si animale si coordoneaza activitatile specifice de crestere a animalelor.

Cod COR conex: 131 111 – Sef Ferma Agricola (Agrozootehnica)

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!