Reducere!

Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 69.00 lei. + TVA

Ce fel de activitati desfasoara in conditii obisnuite un Proiectant Sisteme de Securitate?

Proiectantul Sistemelor de Securitate se ocupa cu urmatoarele lucruri: elaborarea analizei de risc privind protectia persoanelor si valorilor, elaborarea specificatiei tehnico-operative a sistemului de securitate, conceperea solutiei tehnice pentru  sistemului de detectie si semnalizare la efractie si control acces, pentru sistemul de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu, pentru sistemul de stingere automata a incendiului, pentru cel de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti, a sistemului de televiziune cu circuit inchis (TVCI), pentru sistemul tehnic de monitorizare, etc.

De asemenea, acest post implica si elaborarea proiectelor sistemelor tehnice mentionate anterior, precum si verificarea lor, intocmirea de devize si monitoarizarea felului in care au fost executate aceste proiecte.

Cod COR conex: 215 119 – Proiectant Sisteme de Securitate

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!