Reducere!

Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei. + TVA

Un Programator Ajutor raspunde de realizarea urmatoarelor lucruri in conditii obisnuite: participa la elaborarea algoritmului programelor de calculator, testeaza modulele de programe sau aplicatii cu date de test sau cu date reale, concepe programele sau modulele de program in limbajul de programare specificat de catre inginerul de sistem sau de catre programator, asigura monitorizarea in vederea folosirii corecte a programelor sau aplicatiilor de catre beneficiari sau de catre utilizatori, instruieste utilizatorii in vedrea folosirii corecte a tuturor aplicatiilor sau programelor concepute, salveaza in mod periodic programele software realizate, ajuta utilizatorii sa isis recupereze informatiile daca este cazul, restaureaza la nevoie atat programele cat si datele salvate si pastreaza copii de siguranta ale acestora.

Cod COR conex: 351 201 – Programator Ajutor

Toate instructiunile proprii realizate de catre expertii companiei OHSAS EXPERTS sunt foarte riguros intocmite si actualizate permanent. Ele contin detalii foarte utile pentru multe situatii. Mai mult decat atat, este bine sa stiti faptul ca, orice Fisa de post realizata de noi poate fi adaptata imediat in functie de solicitarile si strategia dumneavoastra manageriala.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea acestui tip de document! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie in acest domeniu!

Care sunt principalele avantaje reale ale Fiselor de post realizate de catre specialistii companiei OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin lucruri concrete si utile.
  3. Continutul lor este complex si cuprinde toate atributiile pe care le are persoana care detine functia respectiva.
  4. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei muncii in vigoare in momentul solicitarii.
  5. Fisele de post OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de foarte multe verificari realizate de catre salariatii ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  6. Fiind intocmite in amanunt, sunt documente cu adevarat functionale care contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Asteptam sa colaboram cat mai curand si in acest domeniu cu reprezentantii companiei dumneavoastra!