Reducere!

Prețul inițial a fost: 249.00 lei.Prețul curent este: 199.00 lei. + TVA

Evaluare riscuri profesionale Tehnician Electronist (Tehnician Electronica)

 GRATUIT – Planul de prevenire si protectie pentru Tehnician Electronist (Tehnician Electronica)

Fisa Evaluare riscuri profesionale Tehnician Electronist (Tehnician Electronica)
Descriere:
Evaluare risc de accidentare si imbolnavire profesionala Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:
Aprobat de: Nume administrator societate/ director institutie
Functia: administrator societate/ director institutie
Nume societate/ institutie:

Evaluarea riscurilor Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) este intocmita prin metoda I.N.C.D.P.M. si contine descrierea celor 4 elemente: mediul de munca, sarcina de munca, mijloacele de productie si executant.

Atentie: Plata se face inainte de a primi documentul.
Daca se doreste documentul stampilat de catre Evaluator, lucrarea de evaluare se va transmite prin curier la sediul Beneficiarului.

Evaluarea riscurilor pentru Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) contine si Planul de Prevenire si Protectie pentru Tehnician Electronist (Tehnician Electronica).

Evaluarea de riscuri Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) este documentul cel mai important din punctul de vedere al Protectiei Muncii, lipsa unei evaluari fiind amendata cu 4000 de lei.

Comandati acum Evaluarea riscurilor pentru functia Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Tehnician Electronist (Tehnician Electronica).

Evaluarea de riscuri pentru Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) reprezinta radiografia postului de lucru la momentul evaluarii postului, tinandu-se cont de mijloacele de productie, de sarcina de munca si nu in ultimul timp de mediul de lucru al executantului.

Orice modificare ulterioara a celor 3 indici, necesita refacerea evaluarii de riscuri cat si a planului de prevenire si protective, tocmai pentru a reprezenta realitatea.

Comandati acum Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pentru functia Tehnician Electronist (Tehnician Electronica) si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Tehnician Electronist (Tehnician Electronica).