190.00 lei + TVA

[shortcode-variables slug=”sc-page-title”] de accidentare si imbolnavire profesionala este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:

Evaluari de riscuri SSM

Fisa Evaluare riscuri profesionale Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant )
Descriere:
Evaluare risc de accidentare si imbolnavire profesionala Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:
Aprobat de: Nume administrator societate/ director institutie
Functia: administrator societate/ director institutie
Nume societate/ institutie:

Evaluarea riscurilor Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) este intocmita prin metoda I.N.C.D.P.M. si contine descrierea celor 4 elemente: mediul de munca, sarcina de munca, mijloacele de productie si executant.

Atentie: Plata se face inainte de a primi documentul.
Daca se doreste documentul stampilat de catre Evaluator, lucrarea de evaluare se va transmite prin curier la sediul Beneficiarului.

Evaluarea riscurilor pentru Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) contine si Planul de Prevenire si Protectie pentru Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ).

Evaluarea de riscuri Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) este documentul cel mai important din punctul de vedere al Protectiei Muncii, lipsa unei evaluari fiind amendata cu 4000 de lei.

Comandati acum Evaluarea riscurilor pentru functia Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ).

Evaluarea de riscuri pentru Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) reprezinta radiografia postului de lucru la momentul evaluarii postului, tinandu-se cont de mijloacele de productie, de sarcina de munca si nu in ultimul timp de mediul de lucru al executantului.

Orice modificare ulterioara a celor 3 indici, necesita refacerea evaluarii de riscuri cat si a planului de prevenire si protective, tocmai pentru a reprezenta realitatea.

Comandati acum Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pentru functia Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ) si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Macaragiu (relevant si pentru Masinist Pod RuLant ).