Reducere!

Prețul inițial a fost: 220.00 lei.Prețul curent este: 200.00 lei. + TVA

Evaluarea riscurilor SSM Tinichigiu in Constructii (relevant si pentru postul de Tinichigiu de Santier, Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori precum si pentru postul de Tinichigiu Sisteme de Ventilatie) prin metoda I.N.C.D.P.M.

 GRATUIT – Planul de prevenire si protectie pentru SSM Tinichigiu in Constructii

Evaluarea riscurilor SSM Tinichigiu in Constructii (relevant si pentru postul de Tinichigiu de Santier, Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori precum si pentru postul de Tinichigiu Sisteme de Ventilatie) prin metoda I.N.C.D.P.M.

Evaluarea riscurilor SSM pentru functia Tinichigiu in Constructii (relevant si pentru postul de Tinichigiu de Santier, Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori precum si pentru postul de Tinichigiu Sisteme de Ventilatie) este documentul cel mai important din punctul de vedere al securitatii si sanatatii in munca.

Evaloarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala se intocmeste pentru fiecare functie din cadrul societatii pentru a putea evalua riscurile la care se expun lucratorii precum Tinichigiu in Constructii (relevant si pentru postul de Tinichigiu de Santier, Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori precum si pentru postul de Tinichigiu Sisteme de Ventilatie).

Evaluare riscuri SSM Tinichigiu in Constructii (relevant si pentru postul de Tinichigiu de Santier, Tinichigiu Sisteme de Acoperisuri si Invelitori precum si pentru postul de Tinichigiu Sisteme de Ventilatie) este intocmita de echipa OHSAS Experts prin metoda I.N.C.D.P.M.

Contactati-ne pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea Evaluarii riscurilor SSM in Constructii! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie!

Care sunt principalele avantaje ale Evaluarilor de riscuri realizate de catre specialistii OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin informatii concrete si utile pentru functia evaluata.
  3. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei de securitate si sanatate in munca in vigoare in momentul solicitarii.
  4. Evaluarile de riscuri intocmite de OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de verificarile inspectorilor ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  5. Fiind intocmite in amanunt, evaluarile de riscuri contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Contactati-ne pentru detalii.