Reducere!

245.00 lei + TVA

Evaluarea riscurilor SSM Tehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video si de Monitorizare Control Acces si Comunicatii (Tehnician Sisteme DSVCAM) prin metoda I.N.C.D.P.M.

 GRATUIT Planul de Prevenire si Protectie pentru functia Tehnician Sisteme DSVCAM.

Evaluarea riscurilor SSM Tehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video si de Monitorizare Control Acces si Comunicatii (Tehnician Sisteme DSVCAM) prin metoda I.N.C.D.P.M.

Evaluarea riscurilor SSM pentru functia Tehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video si de Monitorizare Control Acces si Comunicatii (Tehnician Sisteme DSVCAM) este documentul cel mai important din punctul de vedere al securitatii si sanatatii in munca.

Evaloarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala se intocmeste pentru fiecare functie din cadrul societatii pentru a putea evalua riscurile la care se expun lucratorii precumTehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video si de Monitorizare Control Acces si Comunicatii (Tehnician Sisteme DSVCAM) .

Evaluare riscuri SSMTehnician pentru Sisteme de Detectie, Supraveghere Video si de Monitorizare Control Acces si Comunicatii (Tehnician Sisteme DSVCAM) este intocmita de echipa OHSAS Experts prin metoda I.N.C.D.P.M.

Contactati-ne pentru a discuta in detaliu orice fel de solicitare legata de intocmirea Evaluarii riscurilor SSM Tehnician Sisteme! Suntem aici pentru a va acorda tot sprijinul necesar de care aveti nevoie!

Care sunt principalele avantaje ale Evaluarilor de riscuri realizate de catre specialistii OHSAS EXPERTS?

  1. Fiind documente electronice, le puteti primi rapid prin email, ele putand fi utilizate imediat.
  2. Contin informatii concrete si utile pentru functia evaluata.
  3. Sunt intocmite in conformitate cu prevederile legislatiei de securitate si sanatate in munca in vigoare in momentul solicitarii.
  4. Evaluarile de riscuri intocmite de OHSAS EXPERTS au trecut cu succes de verificarile inspectorilor ITM din intreaga tara. In felul acesta nu exista riscul de a plati amenzi costisitoare.
  5. Fiind intocmite in amanunt, evaluarile de riscuri contribuie in mod eficient la buna organizare a companiei pe care o conduceti.

Contactati-ne pentru detalii.