Reducere!

Prețul inițial a fost: 249.00 lei.Prețul curent este: 199.00 lei. + TVA

Evaluare risc de accidentare si imbolnavire profesionala Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:

 

 GRATUIT – Planul de prevenire si protectie pentru Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO)

Fisa Evaluare riscuri profesionale Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO)
Descriere:
Evaluare risc de accidentare si imbolnavire profesionala Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) este un document intocmit de catre un Evaluator de riscuri specializat din echipa OHSAS Experts, ce poate fi usor de editat, si de personalizat prin urmatorii parametrii:
Aprobat de: Nume administrator societate/ director institutie
Functia: administrator societate/ director institutie
Nume societate/ institutie:

Evaluarea riscurilor Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) este intocmita prin metoda I.N.C.D.P.M. si contine descrierea celor 4 elemente: mediul de munca, sarcina de munca, mijloacele de productie si executant.

Atentie: Plata se face inainte de a primi documentul.
Daca se doreste documentul stampilat de catre Evaluator, lucrarea de evaluare se va transmite prin curier la sediul Beneficiarului.

Evaluarea riscurilor pentru Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) contine si Planul de Prevenire si Protectie pentru Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO).

Evaluarea de riscuri Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) este documentul cel mai important din punctul de vedere al Protectiei Muncii, lipsa unei evaluari fiind amendata cu 4000 de lei.

Comandati acum Evaluarea riscurilor pentru functia Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO).

Evaluarea de riscuri pentru Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) reprezinta radiografia postului de lucru la momentul evaluarii postului, tinandu-se cont de mijloacele de productie, de sarcina de munca si nu in ultimul timp de mediul de lucru al executantului.

Orice modificare ulterioara a celor 3 indici, necesita refacerea evaluarii de riscuri cat si a planului de prevenire si protective, tocmai pentru a reprezenta realitatea.

Comandati acum Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala pentru functia Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO) si primiti GRATUIT planul de Prevenire si Protectie pentru Auditor de sistem de management pentru sanatate si securitate ocupationala (Auditor SMSSO).