Beneficii Ohsas Experts 

 

Cum te putem ajuta noi?

 

Echipa OHSAS EXPERTS iti protejeaza afacerea si angajatii, luandu-si responsabilitatea de a te feri de orice problema intampinata in cazul unui control ITM si vei avea parte de consultanta GRATUITA nelimitata. Pentru lista de servicii complete, completeaza formularul nostru.

 

De ce ai nevoie de serviciile OHSAS?

Suntem constienti de faptul ca ai de-a face cu periodicele controale din partea Inspectoratului Teritorial de Munca, iar eventualele nereguli in ceea ce priveste securitatea angajatilor tai iti pot aduce probleme si amenzi usturatoare.

Dorim sa te scutim de orice grija, si sa lasi totul pe mana expertilor nostri care te vor asista pe toata durata controalelor si vor avea grija sa respecte toate procedurile pentru a-ti mentine afacerea in siguranta.

 Vrei sa afli Beneficii OHSAS Experts?
Bbeneficii Ohsas Experts
servicii SSM si PSI – OHSAS Experts

De ce OHSAS Experts?

Pe langa faptul ca scapi de grija controalelor, iti garantam rapiditate si cel mai important, 0 AMENZI.

In plus, toate documentatiile sunt intocmite in 24 de ore si vei fi reprezentat de specialisti acreditati.

 

 

Beneficii OHSAS Experts

Clienti multumiti- Beneficii OHSAS Experts

  • Inca de la prima intalnire cu echipa  am fost convinsi ca sunteti bine informati/documentati. Cu trecerea timpului, asteptarile ne-au fost confirmate. Dimpotriva! Va recomandam pentru adaptabilitate si flexibilitate la cerintele clientului.

                Roxana Draghici

                Coordonator Proiect Social la ATELIER FARA FRONTIERE

  • Exista o multitudine de oferte pe piata in ceea ce priveste protectia muncii, dar noi am ales OHSAS Experts datorita excelentului raport calitate-pret. Tocmai de aceea va recomandam cu incredere ori de cate ori e nevoie.

 

Loredana Dinca

Asistent Manager la BLUE PLANET RECYCLING

 

  • Oferta OHSAS Experts a fost foarte detaliata si a corespuns nevoilor noastre. Evident, a contat si pretul rezonabil pentru serviciile oferite. Ne-au impresionat promtitudinea si corectitudinea dumneavoastra, astfel ca v-am recomandat deja si altor colegi.

 

Gabriela Cavaleru

contabil-sef la INSTITUTUL DE LINGVISTICA AL ACADEMIEI ROMANE “IORGU IORDAN-AL.ROSETTI”

 

 

Beneficii OHSAS Experts
servicii SSM si PSI – OHSAS Experts

 

Daca crezi ca ai gasit exact ce aveai nevoie, nu mai sta pe ganduri, competeaza formularul de mai jos iar restul este responsabilitatea noastra.

Beneficii Ohsas Experts – Servicii Complete SSM și PSI – Reprezentare la control ITM și ISU – Consultanță nelimitată și gratuită pe toată perioada contractuală