SOLICITA OFERTA Training SSM si PSI

[gravityform id=”39″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0740.19.59.51


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

Echipa noastra ofera Traininguri si Workshopuri de specialitate in probleme legate de securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta.

Va doriti sa veniti in sprijinul angajatilor companiei dumneavoastra cu mai multe informatii despre securitatea si sanatatea in munca, mai bine structurate, oferite intr-o maniera interactiva?

Vreti sa cresteti  gradul de implicare, nivelul de asumare a responsabilitatii si preocuparea pentru sarcinile care promoveaza sanatatea si securitate in munca, in randul angajatilor pe care ii aveti?

Beneficiati acum de oferta de traininguri si workshop-uri personalizata pentru companii, oferita de  echipa Ohsas Experts.

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de Training SSM si PSI:

  • tarife acceptabile;
  • traininguri interactive;
  • ne deplasam la sediul clientilor;
  • satisfactia angajatilor.

In functie de nevoile pe care le-ati identificat, puteti solicita sustinerea unui workshop cu durata intre 2 si 6 ore si puteti alege tema centrala care va fi dezbatuta. Vom aborda notiunile generale despre situatiile de urgenta, tehnicile de prim ajutor, riscurile de accidentare si metodele de diminuare a acestora, precum si modelele de actiune in caz de pericol grav si iminent.

Ne bucuram de fiecare data cand organizam workshop-uri, pentru ca intalnim noi echipe, noi oameni al caror interes este de a se implica progresiv in promovarea sanatatii si sigurantei la locul de munca.

Ne place sa intampinam provocarile pregatiti si de aceea am gandit si am structurat trainingurile si workshop-urile intr-o maniera care sa permita transmiterea unui set de informatii din domeniul sanatatii si securitatii in munca, util si complet si cu o vasta aplicabilitate practica. In desfasurarea workshop-ului incurajam dialogul si suntem curiosi de fiecare data sa descoperim intrebarile pe care le au angajatii si angajatorii. Utilizam metode creative cum sunt jocul de rol si exercitii de improvizatie si venim cu numeroase exemple din experienta pe care o avem in livrarea de solutii de prevenire a situatiilor de urgenta si de promovare a sanatatii si securitatii in munca. Workshop-ul SSM creeaza oportunitatea lucrului in echipa asupra unor teme de interes pentru angajati si angajatori, intr-o atmosfera placuta. In felul acesta ne asiguram ca la sfarsitul activitatii pe care o sustinem, echipa dumneavoastra va fi mult mai constienta de necesitatea implicarii in planul de prevenire al situatiilor de risc si in respectarea si aplicarea normelor de siguranta.

Statisticile in domeniu au aratat ca organizarea atelierelor de lucru cu scopul promovarii sanatatii si securitatii in munca, insotite de elaborarea unui plan de actiune in acest sens, au contribuit la reducerea cu pana la 70% a accidentelor de munca.

Solicitati oferta personalizata de Training pentru angajatii dumneavoastra aici: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro