Cursuri SSM la Ohsas Experts!

Chiar daca reactia generala la cuvantul „cursuri protectia muncii” este „ oh…nu”, cu echipa OHSAS Experts aveti garantia petrecerii timpului in stil creativ.

Ne place sa economism timp si sa obtinem nivelul maxim de eficienta in orice activitate pe care o desfasuram. De aceea va invitam sa va inscrieti la cursuri de Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, Cadru tehnic PSI, Primul ajutor – minutele de aur.

Aveti minim 10 angajati si doriti un curs pentru lucratorul desemnat cu securitatea si sanatatea in munca?

In doar 5 zile cursantul va parcurge cursul de Inspector SSM de 40 de ore si va sustine examenul pentru obtinerea diplomei. Dupa absolvirea cursului, lucratorul desemnat va aplicatii informatiile legate de:

 • cadrul legislativ general referitor la securitatea si sanatatea in munca
 • conceptele de baza din domeniul SSM
 • riscurile generale si prevenirea lor aplicate
 • riscurile specifice si prevenirea lor in functie de domeniul de activitate al agentului economic, intreprinderii sau companiei
 • acordarea primului ajutor (cunostinte generale)

In plus, ne asiguram ca se va intoarce si cu numeroase povesti, pentru ca atmosfera de la curs faciliteaza exprimarea si incurajeaza impartasirea experientelor.

„Si daca vreau in calitate de manager sau administrator sa obtin certificatul de Inspector SSM?”

Este o intrebare pe care o primim des de la clientii nostrii. Raspunsul si totodata sfatul pe care il oferim este foarte scurt si vine din raspunsul la o intrebare foarte simpla: “Cum stati cu timpul?”

In cazul in care aveti suficient timp pentru a prelua sarcinile lucratorului desemnat cu siguranta si sanatatea la locul de munca, va puteti inscrie chiar dumneavoastra la curs. Este decizia dumneavoastra cea care da forma si continut activitatii de protectie a muncii, iar absolvirea cursului va califica si mai mult in acest sens.

Cursul de Inspector SSM de 80 de ore se adreseaza celor care doresc sa se specializeze in acest domeniu. Intre temele pe care le vor parcurge participantii la curs, se regasec cele legate de:

 • activitatile de prevenire si protectie la locul de munca
 • principiile instruirii si informarii lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca
 • categoriile de mijloace utilizate pentru asigurarea sanatatii si securitatii in munca
 • metode de prevenire a imbolnavirii profesionale si a accidentelor de munca
 • cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporara de munca
 • modalitati de interventie in situatiile de urgenta
 • prevederile si reglementarile in domeniul securitatii si sanatatii in munca

De ce ne recomanda clientii nostri?

Pentru ca livram nu doar cunostinte ci si know-how-ul in activitatea de Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Alegeti unul dintre cursuri si porniti intr-o calatorie scurta in care veti descoperi si va veti activa resursele in domeniul securitatii si sanatatii in munca.

SOLICITA OFERTA

[gravityform id=”43″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]