Servicii de protectia muncii si PSI.

Protectia muncii Voluntari este un proiect pe care l-am finalizat de curand, care inseamna ca tot ceea ce am facut in Bucuresti si in judetul Ilfov pentru partenerii nostri de pana acum ca si pentru cei din viitor, urmeaza sa facem si pentru cei din localitatea Voluntari.

Se stie foarte bine faptul ca in tara noastra, numarul companiilor private  a crescut considerabil chiar in conditiile de recesiune economica din ultimii ani. De asemenea, domeniile de activitate ale acestor companii s-au diversificat foarte mult. Raportul cerere/oferta s-a indreptat mult in favoarea cererii, in sensul ca populatia solicita bunuri de consum mult mai calitative, la preturi cat mai mici si cat mai diverse.

OHSAS Experts ofera servicii SSM si PSI si in comuna Voluntari

In aceste conditii avem nevoie de solutii mai sigure pentru a  preveni posibilele accidente de munca care sunt mai frecvente si mai grave in zilele  noastre decat erau in urma cu 20 de ani. Faptul ca din ce in ce mai multi tineri sunt in cautarea unui loc de munca nu mai este o noutate. Ei vor avea nevoie de pregatire in plus pentru a rezista pe piata fortei de munca si trebuie sa stie care sunt riscurile ce pot apare o data cu angajarea sa, indiferent de domeniul pe care il va alege.

Acestea sunt doar cateva motive care ne-au determinat sa venim in ajutorul celor care au nevoie de consultanta in domenii precum:  protectia muncii, servicii de aparare impotriva incendiilor, consultatii de medicina muncii, servicii de evaluarea riscurilor, servicii de protectie civila si multe altele.

Pe primul plan sunt serviciile de securitate si sanatate in munca oferite (protectia muncii), incepand cu intocmirea dosarului pentru obtinerea Autorizatiei de functionare, avizari, realizarea instructajelor periodice de protectia muncii pentru salariati din orice  domeniu de activitate, consiliere de specialitate pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine importanta acestui domeniu de preventie sau cum se pot diminua riscurile folosirii tehnologiilor moderne de fabricatie la care se apeleaza din ce in ce mai mult in vremurile noastre.

curs primul ajutor

Cum sa evitam cu orice pret un accident de munca grav si ce se poate face pentru a avea doar salariati bine protejati si foarte multumiti de locul lor de munca ?

In afara de aceasta cetegorie de servicii, Protectia muncii Voluntari mai ofera, de asemenea, si servicii profesioniste despre cum se infiinteaza o companie privata indiferent de domeniul sau de activitate, servicii de contabilitate si resurse umane precum si servicii de consultanta pentru probleme de protectia mediului.

OHSAS Experts promovreaza Protectia muncii Voluntari cu servicii complete SSM si PSI. Tot de la noi puteti achizitiona si echipamente de protectia muncii, si totodata poti afla cum se intocmeste corect un dosar SSM si PSI, care sunt ultimele prevederi legale cu privire la protectia civila si cum se evalueaza riscurile la securitate fizica.

Protectia muncii Voluntari mai pune la dispozitie partenerilor sai servicii profesioniste de consiliere juridica, servicii de PSI, evaluare de risc la securitate fizica si servicii de consultanta pentru protectia mediului.

Acum este mai usor! Intr-un singur loc numit Protectia muncii Voluntari gasiti mai multe lucruri. Ca sa nu mai spunem ca nu va mai fi nevoie sa pierdeti timpul pentru a va deplasa pana la Bucuresti pentru ca vom veni noi in Voluntari.

Deci, nu stiti cum sa procedati intr-o anumita situatie sau daca nu mai aveti timp si rabdare sa intocmiti actele necesare, fi ca sunt pentru protectia mediului, PSI sau SSM sau, pur si simplu, daca vreti sa plecati in vacanta pentru ca ati obosit, sunati la numarul de telefon afisat in protectiamuncii-bucuresti.ro si unul din colegii nostri va va spune ce solutii exista pentru fiecare situatie in parte. Sau ne mai puteti trimite un mesaj scurt  la adresa de email : contact@protectiamuncii-bucuresti.ro urmand sa va contactam noi in cel mai scurt timp posibil.

Oferta servicii SSM si PSI – Timp de raspuns rapid