Protectia muncii Bucuresti isi ofera serviciile si in localitatea Tunari

Nevoia mare de locuri de munca pe piata economica din Romania, ambitiile mari de a avea si noi o societate foarte bine pusa la punct din toate punctele de vedere, o viata mai usoara si sigura in acelasi timp, sunt motivele pentru care am decis sa ne implicam si mai mult decat am facut-o pana acum.

Numele nostru este Protectia muncii Bucuresti. Ne-am infiintat in urma cu 5 ani si am oferit consultanta completa in domenii precum protectia muncii si organizare in situatii de urgenta si servicii de medicina muncii  prin filialele noastre din orasul Bucuresti si din judetul Ilfov. Mai detinem in portofoliu servicii de consultanta pentru orice tip de domeniu de activitate economica cu privire la probleme de protectia mediului, evaluare riscuri, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica.

Fiind interesati in continuare de asistarea profesionista a companiilor private care exista pe piata, dar si de cele noi care vor apare, cu servicii de consultanta in domeniile amintite anterior, am decis sa deschidem filiale noi in mai multe localitati apropiate de orasul Bucuresti si in judeul Ilfov, de asemenea. Una dintre noile noastre filiale se va numi Protectia muncii Tunari si va functiona chiar in localitatea Tunari. La aceasta filiala noua veti gasi  toata gama de servicii pe care o detinem in portofoliu, nimic in plus si nimic in minus!

De ce ne implicam mai ales in domenii precum protectia muncii si organizare servicii pentru situatii de urgenta?

Pentru ca noi le consideram extrem de importante . In vremurile actuale economia se realizeaza cu utilaje de productie complexe si eficiente. Nevoile economice fiind mari si numarul companiilor productoare creste de la o zi la alta. Fiind lipsite de experienta, au nevoie de asistenta profesionista pentru a depasi momentele de criza. In astfel de conjuncturi economice riscul de aparitie a accidentelor de munca este mare iar lipsa de masuri de precautie trebuie evitata complet.

Echipa de experti de la filiala Protectia muncii Tunari se alatura in acest fel celor interesati de astfel de lucruri si va aduce si in localitatea dumeavoastra servicii precum: intocmire dosar SSM (securitate si securitate in munca), instructaje periodice pentru salariati si pentru personalul de conducere in acest domeniu, intocmire dosar PSI, organizare activitati de prevenire a incendiilor, consiliere continua acolo unde este cazul sau la  solicitarea fiecarui partener in parte.

Nu este nu secret faptul ca si Protectia muncii Tunari va oferi servicii la fel de accesibile ca pret cum au fost si cele din Bucuresti dar si cele din judetul Ilfov. Cine este interesat de oferta noastra de preturi poate completa formularul de pe site-ul companiei noastre www.protectiamuncii-bucuresti.ro si de indata ce o sa trimiteti informatiile necesare va vom transmite chiar in aceeasi zi oferta de pret pentru pachetul de servicii pe care l-ati ales.

Va mai spunem ca oferim tot in domeniul protectiei muncii si servicii de medicina muncii, mai concret consultatii pentru angajare si controale periodice, investigatii paraclinice precum teste de audiometrie, spirometrie, pulsoximetrie, electrocardiograme, masurari de indice de masa corporala, etc.

Pentru a nu va plictisi prea mult inca de la prima noastra intalnire Protectia muncii Tunari va mai enumera, tot pe scurt, serviciile de contabilitate si resurse umane aflate in portofoliu: servicii de inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari de bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si  reconstituiri de contabilitate.

In domeniul resurselor umane, mai avem incluse in portofoliu servicii efective de intocmire decizii privind desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de Evidenta al Salariatilor (REVISAL), ori de cate ori este cazul, eliberare de adeverinte de orice tip pentru salariati, servicii de evaluare personal, organizare de traininguri, intocmire contracte individuale de munca, note de lichidare, consultanta privind salarizarea dar si multe altele.

Daca v-am facut curiosi si vreti sa aflati mai multe lucruri despre ceea ce putem oferi, va invitam la unul din sediile noastre cu mare drag sau, daca este urgent va rugam sa ne sunati la telefonul prezentat pe site.