Protectia muncii Tamasi

Cat de impotant este sa aveti foarte bine organizate activitatile de protectia muncii (SSM) precum si cele de prevenire si stingere a incendiilor in cadrul companiei pe care o detineti, indiferent de marimea acesteia?

Daca luam in considerare factorii mari de risc care exista astazi precum si tendinta societatii de a se industrializa si mai mult, se poate spune ca sunt activitati esentiale care trebuiesc abordate cu prioritate, prevenirea oricarui accident de munca fiind o conditie si o datorie obligatorie fata de salariatii tineri mai ales.

Protectia muncii Tamasi va ofera spijin in acest sens prin punerea la dispozitie de servicii de consultanta specializata in aceste domenii, servicii pe care le furnizam inca din anul 2011 pe piata de profil din Romania. Aceste servicii de consultanta oferite persoanelor juridice din localitatea dumneavoastra sunt identice cu cele pe care le avem si in oferta pentru Bucuresti, nimic in plus, nimic in minus! In afara de servicii in domeniul SSM si prevenire si stingere incendii, Protectia muncii Tamasi va mai propune si o gama variata de servicii profesioniste de medicina muncii, protectia mediului, servicii de infiintare companii noi, servicii contabile, de resurse umane si consultanta juridica, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM, evaluari de riscuri, etc.

Care sunt atuurile companiei Protectia muncii Tamasi?

In primul rand garantia lucrurilor realizate, seriozitate si confidentialitate. Mai putem adauga preturi mici, ambitie si tenacitate in obtinerea unor rezultate cat mai bune, consultanta nelimitata si gratuita si deplasare la sediul partenerilor nostri de contract, evitarea amenzilor si sanse mari in lupta cu competitorii.

Concret, care sunt serviciile de sanatate si securitate in munca si cele de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) care pot constitui obiectul unui contract cu compania Protectia muncii Tamasi?

Cele mai importante sunt cele de organizare completa a activitatii SSM dar si cele de identificare lipsuri in astfel de situatii. Mai putem interveni in intocmirea dosarului SSM necesar autorizarii/reautorizarii companiei dumneavoastra, in organizarea de instructaje periodice pentru salariati si personalul din conducere sub forma de training-uri si workshop-uri moderne si atractive care pot sa capteze la maxim atentia asupra unor astfel de probleme importante. De asemenea,va mai putem oferi informari periodice pentru noile reglementari legale aparute in acest domeniu!

Pentru serviciile de PSI-SU, compania Protectia muncii Tamasi va poate ajuta, de asemenea, sa va intocmiti toata documentatia necesara pentru obtinerea Avizului de functionare, va poate organiza eficient intreaga activitate din acest domeniu si va poate instrui bine salariatii in asa fel incat sa faca fata cu succes oricarui incendiu, inundatie sau cutremur.

Pentru ca nu ne este indiferent felul in care evolueaza piata companiilor private din Romania si pentru ca vrem sa ne implicam cat mai activ in acest sens, am pregatit si pachetul de servicii infiintare firme noi, servicii de contabilitate si resurse umane, dar si de consultanta juridica, adresate in special companiilor tinere aflate la inceput de drum si lipsite de o experienta vasta. Noi il consideram foarte util pentru ca se stie deja, mediul concurential din Romania este din ce in ce mai puternic!

Ce tip servicii de contabilitate detine in portofoliu compania Protectia muncii Tamasi?

Servicii de cenzorate, certificari bilant, auditari financiare, servicii de salarizare, refacere contabilitate, infiintari, dizolvari si lichidari firme, consultanta fiscala, etc.

Dupa cum puteti observa, domeniile in care intervenim sunt foarte diverse si importante!

Pentru a sti precis unde puteti gasi ajutor daca aveti o problema importanta de rezolvat e acest tip, echipa de la Protectia muncii Tamasi va mai recomanda sa vizitati cu incredere site-ul nostru de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro sau sa ne sunati direct la numarul de telefon 0748 107 236 pentru a primi lamuriri suplimentare. Nu uitati, avem solutii eficiente pentru orice tip de activitate economica!