Protectia muncii Bucuresti activeaza si in localitatea Stefanestii de Jos!

Protectia muncii Stefanestii de Jos este o companie specializata in acordarea de consultanta de specialitate in domeniul protectiei muncii si a situatiilor de urgenta. In afara acestor doua domenii importante mai acordam consultanta si servicii specializate si in domenii precum evaluare riscuri, protectia mediului, infiintare firme, servicii contabile, resurse umane si consultanta juridica.

De ce servicii de protectia muncii?

Pentru ca noi le consideram importante si necesare nu numai pentru personalul salariat dar si pentru cel de conducere. In zilele noastre, lucruri precum grija si protectia salariatilor nostri si personal de conducere cat mai bine pregatit, sunt obiective atinse deja de multe companii private si in Romania. Si acelasi lucru se poate spune si despre atentia fata de problemele de protectie a mediului.

Fiind pe piata de profil de aproximativ 5 ani, ne-am hotarat sa ne extindem activitatea infiintand mai multe filiale in localitati apropiate orasului Bucuresti dar si in localitati din judetul Ilfov, cum ar fi localitatea Stefanestii de Jos.

Protectia muncii Stefanestii de Jos  aduce in comuna dumneavaostra toata gama de servicii oferite pana acum persoanelor din orasul Bucuresti. Nimic in plus, nimic in minus! Pentru ca este principalul domeniu de activitate pentru care oferim consultanta completa, o sa spunem cateva cuvinte despre serviciile de protectia muncii si cele pentru situatii de urgenta.

Asa cum se poate citi si in prezentarea facuta pe site-ul companiei noastre, pe care va invitam sa il rasfoiti in liniste, cand o sa aveti cateva minute libere, www.protectiamuncii-bucucresti.ro, „Accidentele de munca pot fi prevenite” si „A munci in siguranta este o conditie a naturii umane ”. Si asa si este!

Pe de alta parte, specialistii de la Protectia muncii Stefanestii de Jos  mai considera ca piata companiilor private din Romania are nevoie de sustinere competenta in continuare, mai ales companiile nou infiintate care nu au foarte multa experienta. Mai ales pentru astfel de companii am pregatit servicii multiple si efective sperand sa fie cat mai folositoare.

Le prezint pe scurt in continuare pentru ca lista lor este cuprinzatoare: intocmirea efectiva a documentatiei SSM (sanatate si securitate in munca) necesara infiintarii unei companii private, si nu numai, realizarea de instructaje de specialitate periodice pentru orice fel de domeniu de activitate economica, nu numai pentru salariati dar si pentru personalul managerial. Consultanta continua pe perioada derularii relatiei contractuale adresata oricarui tip de  problema nou aparuta care tine de acest domeniu.

Protectia muncii Stefanestii de Jos  mai pune la dispozitia partenerilor sai, din categoria servicii pentru situatii de urgenta urmatoarele lucruri : intocmirea dosarului PSI (paza si protectie impotriva incendiilor), identifica problemele si organizeaza efectiv activitatea de PSI si protectie civila (PC) in compania solicitanta, instrueste personalul continuu despre cum se previn incendiile si trebuie sa facem cand apar ele, etc.

Pentru a le gasi intr-un singur loc, am inclus in portofoliul nostru si servicii de medicina muncii: consultatii pentru angajare, investigatii paraclinice precum teste de audiometrie, teste de spirometrie, pulsoximetrie, electrocardiograme, masurari indice de masa corporala, etc.

Dupa cum se poate vedea, serviciile oferite de noi sunt multiple si diverse. De asemenea, ele au preturi accesibile pentru toate categoriile de companii private. Daca o sa completati formularul postat pe site cu informatiile solicitate, colegii nostri de la Protectia muncii Stafanestii de Jos va vor trimite in timp util oferta noastra de pret.

Pentru ca nu vrem sa va retinem prea mult de prima data, nu mai amintim astazi decat cateva cuvinte despre serviciile de contabilitate si resurse umane. Noi le-am conceput si pentru companiile tinere si pentru cele cu experienta mai mare pe piata economica din Romania. Pot fi utile si in situatii „de criza ”, dezvoltari mari sau situatii speciale cum ar fi imposibilitatea de a gasi pe piata fortei de munca personal specializat intr-un anumit domeniu pentru a finaliza la timp un proiect nou important pentru dezvoltarea companiei proprii.

Pe scurt va putem oferi servicii de  inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari de bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si  reconstituiri de contabilitate.

In domeniul resurselor umane, consultantii de la Protectia muncii Stefanestii de Jos  ofera de acum incolo si in localitatea dumneavoastra servicii efective de intocmire decizii privind desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de Evidenta al Salariatilor (REVISAL), ori de cate ori este cazul, eliberare de adeverinte de orice tip pentru salariati, servicii de evaluare personal, organizare de traininguri, intocmire contracte individuale de munca, note de lichidare, consultanta privind salarizarea dar si multe altele.

Daca le considerati utile sau daca pur si simplu aveti nevoie de astfel de lucruri,  va steptam la sediul nostru pentru a discuta in detaliu o eventuala colaborare.