Protectia muncii Saftica

Protectia muncii Saftica este una din filialele companiei Protectia muncii Bucuresti infiintata inca din anul 2011, si ofera persoanelor juridice din localitatea dumneavoastra toata gama de servicii de protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU) pe care o pune la dispozitie si companiilor interesate din localitatea Bucuresti dar si din alte localitati importante ale tarii.

In afara de aceste tipuri de servicii complete de consultanta, tot Protectia muncii Saftica va mai poate sprijini si activitatea de protectia mediului, activitatea de evaluare riscuri la securitatea fizica, activitatea de contabilitate, resurse umane dar si activittaea juridica.

Ne-am implicat activ in probleme de protectia muncii si prevenire si stingere incendii deoarece le consideram domenii importante care, daca vor fi bine organizate vor avea drept consecinta o protectie buna pentru salariatii dumneavoastra si eliminarea completa a accidentelor de munca mai ales in contextul metodelor moderne si complexe de fabricatie din zilele noastre.

Pentru ca experienta de zi cu zi a specialistilor de la Protectia muncii Saftica a demonstrat faptul ca, din ce in ce mai multi tineri sunt dornici de a lucra in companii complexe pentru salarii cat mai bune si provocari cat mai mari, este de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a le oferi conditii cat mai sigure si bune de munca la standarde europene!

Avantajele organizarii unor astfel de activitati de catre firme de consultanta specializate nu vor intarzia sa apara daca o sa optati pentru acest lucru, si timpul dumneavoastra va fi cu mult mai mare pentru ca nu o sa mai aveti astfel de responsabilitati esentiale de administrat!

In continuare oferim cateva exemple de servicii de SSM puse la dispozitie de Protectia muncii Saftica: intocmire efectiva dosar SSM necesar autorizarii sau reautorizarii firmei dumneavoastra, organizare efectiva a intregii activitati SSM sau identificare lipsuri si oferire solutii de remediere rapida, instruire personal salariat si de conducere periodic, informari permanente despre legile si cerintele noi ce trebuiesc aplicate, etc.

In domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (PSI-SU) va putem sustine si in intocmirea documentatiei PSI necesara pentru functionare, verificarea extinctoarelor, intocmirea listei cu dotarile necesare, organizare instructaje periodice si pentru salariatii noi in special, consultanta pentru orice tip de probleme ce pot apare si care au legatura cu acest domeniu de activitate, etc.

Pentru ca am vrut sa aveti toate tipurile de servicii de protectie pentru angajatii dumneavoastra in acelasi loc, Protectia muncii Saftica va mai pune la dispozitie si servicii de protectia muncii prin contracte incheiate cu cabinete medicale de profil moderne. Se pot realiza consultatii medicale de medicina muncii pentru angajare si controale periodice, investigatii paraclinice de specialitate precum teste de audiometrie, visiotest, pulsoximetrie, spirometrie, electrocardiograme, masurari de indice de masa corporala si multe, multe alte servicii.

Stim ca este greu de crezut, insa trebuie sa va atentionam asupra faptului ca preturile practicate de Protectia muncii Saftica nu sunt mari iar activitatea noastra se adreseaza oricarui tip de domeniu economic pe care il detine firma dumneavoastra, fie ca este intreprindere mica sau mijlocie, fie ca este PFA sau asociatie profesionala.

O adevarata provocare, nu este asa?

Spre final, echipa filialei  Protectia muncii Saftica va invita sa consultati site-ul sau de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro pentru a vedea si ce servicii puteti externaliza cu ajutorul nostru, incepand cu domenii precum resurse umane, contabilitate si domeniul juridic.

Daca solutiile unor probleme se regasesc in oferta noastra, sunati cu incredere la numarul de telefon 0748 107 236 pentru a intra in contact direct cu un specialist de la noi care o sa va ofere mult mai multe informatii utile! Va asteptam cat mai curand!