Servicii complete de protectia muncii oferite si in localitatea Rosu

Este un lucru imbucurator faptul ca apar din ce in ce mai multe companii pe piata serviciilor private din Romania dar si in domeniile importante de productie economica. Acest lucru va determina in timp, aparitia de mai multe locuri de munca si oameni mai linistiti din punctul de vedere al traiului de zi cu zi.

Ca si multe alte companii si noi am inceput batalia pentru oferirea unor servicii apropiate de cele existente in tarile Comunitatii Europene, cat mai calitative si mai variate, plecand de la ideea ca pentru a urni lucrurile din loc, in sensul bun al cuvantului, fiecare trebuie sa isi realizeze obiectivele propuse cat mai bine si cat mai precis.

Protectia muncii Bucuresti se afla, daca nu stiati deja, pe piata companiilor care ofera servicii complete de protectia muncii (SSM) inca de acum 5 ani. Si pentru ca ne intereseaza foarte mult participarea la dezvoltarea acestui domeniu, va anuntam ca ne vom deschide filiale noi in mai multe localitati apropiate orasului Bucuresti, printre care si in localitatea Rosu din comuna Chiajna.

Protectia muncii Rosu, pentru ca asa se va numi aceasta filiala noua, va aduce pentru cei interesati sfaturi si profesionisti in domenii precum SSM, prevenirea incendiilor, protectie civila dar si consultanta pentru protectia mediului. Pe lana aceste servicii Protectia muncii Rosu va mai  oferi servicii de consultanta pentru infiintarea de companii noi, servicii de contabilitate, de resurse umane, consultanta juridica pentru orice domeniu si servicii de medicina muncii.

Tipul efectiv de servicii puse la dispozitia celor interesati este prezentat in detaliu pe paina noastra web www.protectiamuncii-bucuresti.ro. Si va mai spunem cu aceasta ocazie, ca ele vor fi identice cu cele pe care le-am oferit si in Bucuresti si in judetul Ilfov pana acum.

De ce servicii de protectia muncii, in primul rand ? Sunt importante mai ales in vremurile noastre. Cred ca sunteti de acord ca in anul 2018 trebuie sa stim cum sa prevenim orice accident de munca si consecintele lui care pot fi pe termen lung dar si grave.

In acest sens si la Protectia muncii Rosu  vor exista persoane competente care va pot indruma pentru a va intocmi cat mai bine dosarul SSM necesar infiintarii. Va mai putem instrui salariatii periodic despre ce trebuie sa faca pentru a nu se accidenta in timpul muncii. Serviciile de medicina muncii precum consultatii pentru angajare, investigatii paraclinice de tipul : teste de audiometrie, teste de spirometrie, pulsoximetrie, masurarea indicelui de masa corporala, etc sunt lucruri pe care noi le facem de mult.

Daca ar fi sa le scriem pe fiecare in parte, nu am mai termina niciodata. Asa ca va invitam sa va aruncati 2 minute privirea pe site-ul nostru pentru a sti care sunt exact toate serviciile noastre.

Va mai spunem ca preturile sunt accesibile si le puteti afla usor. Cum ? Completand un formular prezentat pe site cu toate datele necesare. In aceasi zi va vom raspunde la solicitare si o sa va trimitem si oferta cu calculul de pret.

Pentru ca nu vrem sa insistam prea mult si nici sa fim plictisitori, ne vom opri aici din scurta noastra prezentare. Am considerat ca este bine sa stiti lucrurile acestea pentru a fi mai linistiti si pentru a sti unde sa cautati solutii bune pentru situatii dificile aparute in momente de impas.