Protectia muncii Petresti

Cine suntem? O companie profesionista si extrem de ambitioasa care furnizeaza servicii complete de consultanta in domenii importante precum protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) inca din anul 2011!

Pentru ca nu ne este indiferent modul in care se dezvolta mediul de afaceri din tara noastra si pentru ca vrem sa ne implicam si mai mult in sustinerea dezvoltarii companiilor private, punem la dispozitia persoanelor juridice interesate din localitatea dumneavoastra toata gama de servicii oferita in Bucuresti si in localitatile mari ale tarii!

Protectia muncii Petresti, parte componenta a companiei Protectia muncii Bucuresti, va mai poate oferi spijinul in afara domeniilor principale amintite la inceputul prezentarii noastre, si in arii de interes precum protectia mediului, evaluare riscuri la securitatea fizica, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica, medicina muncii, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM dar si alte tipuri de astfel de servicii.

Daca luam in calcul necesitatea si obligatia de a ne proteja salariatii cat mai bine de aparitia de accidente de munca grave ce pot avea consecinte nefaste pe termen lung mai ales pentru familie, mediul concurential exagerat de ridicat uneori precum si accesul in piata fortei de munca a multor persoane tinere lipsite de experienta, este indicat (dupa parerea noastra) sa aveti cat mai bine si eficient organizate activitatile de protectia muncii, activitatile pentru situatii de urgenta (incendii mari, inundatii, cutremure) dar si activitatea de protectia mediului.

Luand in calcul motivele prezentate mai sus, specialistii de la Protectia muncii Petresti va recomanda cu incredere sa apelati la experienta mare a companiilor ce ofera consultanta specializata in astfel de domenii, pentru a elimina complet riscurile mari existente in zilele noastre pentru cei ce muncesc (tehnologie avansata, productivitate mare,etc) precum si sanctiunile mari ce se aplica in astfel de situatii!

Concret, oferta de servicii de sanatate si securitate in munca realizata de echipa de la Protectia muncii Petresti consta in: intocmire dosar SSM necesar pentru autorizare/reautorizare, organizare completa de activitate de acest gen, consultanta continua pentru orice tip de probleme care pot apare, organizare de instructaje periodice profesionale pentru salariati, consultanta continua pentru noile reglementari legale, servicii de protectia muncii si multe altele.

Pentru ca le consideram extrem de importante, si serviciile de prevenire si stingere a incendii sunt incluse in oferta Protectiei muncii Petresti, incepand cu instruiri periodice despre felul in care putem preveni incendiile si ce este bine sa facem daca ele apar, intocmire documentatie necesara pentru obtinerea Avizului de functionare, organizare completa de activitate PSI-SU indiferent de marimea firmei pe care o detineti, consultanta permanenta despre noile legi aparute in acest domeniu, etc.

De ce vor reprezentantii companiei Protectia muncii Petresti sa ofere consultanta si in probleme de medicina muncii?

Pentru simplul fapt ca este util sa gasiti intr-un singur loc toate serviciile necesare pentru o securitate buna in munca. Timpul este un lucru pretios in zilele noastre, nu este asa?

Profitand si de aceasta ocazie, Protectia muncii Petresti va mai face cunoscut faptul ca avem incheiate contracte cu cabinete medicale moderne de medicina muncii care pot oferi consultatii de medicina muncii pentru salariatii dumneavoastra precum cele necesare angajarii dar si periodice, teste paraclinice de audiometrie, visiotest, pulsoximetrie, masurari de indice masa corporala, electrocardiograme, intocmiri de fise evaluare riscuri, etc.

Daca v-am facut curiosi, va invitam sa ne vizitati si site-ul de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro unde sunt prezentate cu mult mai multe informatii despre ceea ce putem face pentru ca siguranta salariatilor companiei dumneavoastra sa nu mai fie o problema majora cum a fost pana acum!

Nu uitati, Protectia muncii Petresti ofera solutii multiple si eficiente pentru orice tip de activitate economica, indiferent de marimea companiei pe care o aveti in propietate!