Protectia muncii Peris

Suntem o companie specializata in furnizarea de servicii complete de consultanta in domeniul protectiei muncii si al situatiilor de urgenta, precum si in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (PSI-SU) si al protectiei de mediu. Protectia muncii Peris  mai ofera persoanelor juridice interesate din localitatea Peris si servicii de contabilitate, resurse umane precum si consultanta juridica, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM si altele.

Care sunt atuurile specialistilor de la compania Protectia muncii Peris?

In primul rand acordarea de consultanta nelimitata si gratuita pentru partenerii de contract, seriozitate, confidentialitate, preturi reduse, garantia serviciilor efectuate si deplasarea la sediul partenerilor nostri. Toate serviciile acordate persoanelor juridice interesate din localitatea dumneavoastra sunt identice cu cele oferite si in Bucuresti, nimic in plus, nimic in minus!

De ce este bine sa apelati la firme specializate in servicii de protectia muncii si prevenire si stingere incendii?

Dupa parerea noastra aceste doua tipuri de activitati sunt foarte importante pentru orice tip de companie economica si este bine ca organizarea unor astfel de activitati sa fie realizata de catre personal specilizat cu multa experienta in domeniu. Lipsa unui astfel de lucru poate avea consecinte grave asupra starii de sanatate a salariatilor dumneavoastra pentru ca in zilele noastre accidentele de munca sunt cu mult mai frecvente decat in trecut. Daca nu va exista o buna instruire in ceea ce priveste si prevenirea si stingerea incendiilor atunci vor apare accidente precum incendiul de la Clubul Colectiv despre care stim ce consecinte nefaste a avut!

Protectia muncii Peris este de parere ca trebuie sa ne protejam foarte bine salariatii de riscurile tehnologiei noi de fabricatie si trebuie sa facem in asa fel incat nici un accident de munca grav sa nu se intample. A munci in conditii de siguranta este o conditie obligatorie in zilele noastre, nu este asa?

In al doilea rand este bine sa evitam sanctiuni sau amenzi ce pot apare in astfel de situatii pentru a nu pierde mult teren in lupta cu competitorii mari.

Concret, ce fel de servicii de protectia muncii ofera specialistii de la Protectia muncii Peris?

Serviciile sunt variate, incepand cu intocmirea efectiva a dosarului SSM necesar autorizarii sau reautorizarii companiei pe care o detineti. Putem identifica lipsurile in organizarea unor astfel de activitati, putem organiza intreaga activitate de sanatate si securitate in munca, va putem instrui salariatii periodic prin metode moderne si atractive precum sesiuni de training si workshop-uri si va putem informa periodic despre ce       reglementari legislative noi trebuie sa tineti seama.

In domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (PSI-SU) serviciile companiei Protectia muncii Peris sunt asemanatoare incepand cu intocmire dosar PSI-SU, intocmire lista dotari necesare, instruire periodica profesionala salariati si personal managerial, etc.

Referitor la serviciile de medicina muncii pe care le ma avem in portofoliu acestea pot fi de tipul urmator: cursuri de prim ajutor la locul de munca, elaborarea raportului anual de evaluare a starii de sanatate a angajatilor, controale medicale pentru angajare si periodice, examene paraclinice precum audiometrie, pulsoximetrie, spirometrie, masurarea indicelui de masa corporala si multe, multe altele.

Cum va mai poate ajuta Protectia muncii Peris in organizarea activitatii de protectia mediului?

Foarte simplu, oferind efectiv servicii precum asistenta pentru identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale, elaborare evidente lunare privind gestiunea deseurilor, raportari in aplicatia electronica – Sistemul Integrat de Mediu (SIM), obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu si Accept de evacuare ape uzate, dar si altele.

Asadar, fie ca detineti o companie noua sau una mai veche, oferta de servicii de la Protectia muncii Peris poate fi utila in multe situatii! Va asteptam cat mai curand la sediul nostru din localitatea Peris pentru a discuta mai mult despre cum poate fi eficientizata activitatea firmei dumneavoastra in domenii precum protectia muncii, prevenire incendii dar si domenii precum protectia mediului si evaluari de riscuri. Nu ne ocoliti pentru ca avem solutii bune la preturi accesibile!