Protectia muncii Otopeni:
Servicii de protectia muncii complete si in orasul Otopeni

Cunoastem deja faptul ca,  atunci cand vrem sa infiintam o companie noua trebuie sa respectam cateva reguli stricte fara de care acest lucru nu este posibil. Este un proces laborios stabilit prin acte normative precise, scopul lui fiind, in primul rand prevenirea oricarei situatii neplacute care poate sa apara pe parcursul functionarii acestei companii.

Daca vom trece peste aspectul birocratic si daca vom avea putin mai multa rabdare vom descoperi justificarea fiecarui lucru cerut intr-o astfel de situatie.

Nu va grabiti si cititi cu atentie, este sfatul nostru.

Ingrijorarile celor aflati la inceput de drum in domenii precum infiintari de companii noi, nu mai sunt justificate de mult pentru ca piata serviciilor oferite de companiile din Romania devine din ce in ce mai completa si mai variata ca oferta. Cautati pe internet informatii despre cum se infiinteaza o companie noua si veti vedea ca oferta este simtitoare.

Pentru a spijini in mod real noile companii ce doresc sa apara pe piata economica din tara noastra, compania Protectia muncii Bucuresti, a decis sa isi extinda activitatea infiintand mai multe filiale, ajungand cu mult mai aproape de cei care au nevoie de consultanta pentru infiintarea noilor societati, sau de cei care au nevoie de sfaturi despre cum se organizeaza activitatea de protectia muncii, cum se previn incendiile, ce trebuie sa contina un dosar PSI, ce inseamna protectie civila sau ce norme legale noi exista in domenii importante precum protectia mediului.

Prin noua acoperire de servicii in orasul Otopeni,  Protectia muncii Otopeni ofera aceeasi calitate a serviciilor pe care le ofera si pentru cei interesati de servicii de protectia muncii in Bucuresti si  Ilfov.

Mai mult decat atat, proiectul Protectia muncii Otopeni este un obiectiv la care lucram de mai mult timp si pe care ne bucuram ca l-am finalizat destul de repede, zicem noi.

Ce servicii puteti contracta cu noi?

Incapand cu cele pe care vi le-am prezentat deja la inceputul articolului si continuand cu servicii de contabilitate, servicii de resurse umane, servicii de medicina muncii, evaluari de riscuri, oferim si servicii de consultanta, training si workshopuri in domeniul SSM si PSI.

Gama completa de servicii este prezentata in detaliu pe pagina noastra web www.protectiamuncii-bucuresti.ro iar daca sunteti curiosi va mai spun ca preturile noastre sunt accesibile. Completati formularul postat pe site pe pagina http://protectiamuncii-bucuresti.ro/solicita-oferta-protectia-muncii/ si veti primi in aceeasi zi oferta noastra de pret.

De ce ofera si filiala Protectia muncii Otopeni servicii de securitate si sanatate in munca?

Sunt necesare in societati aflate intr-un ritm accelerat de dezvoltare economica si in perioade de modernizare mare a utilajelor industriale, in societati cum este si cazul tarii noastre in care tinerii incep sa se implice din ce in ce mai mult in construirea carierei profesionale.

Lipsiti de experienta sunt expusi la riscuri mari. Accidentele de munca ce pot apare pot fi grave si consecintele in cazul lor sunt pe termen foarte lung, nu numai pentru cei care patesc astfel de lucruri, dar si pentru familiile lor.

Si nu in ultimul rand, la nivelul anului 2015 „Nici un accident de munca oriunde am fi si orice am face!” este un obiectiv pe bun simt care se poate atinge, dupa cum se incapataneaza sa creada cei care au ceva experienta in acest domeniu.

Si daca ne-am hotarat sa ne ocupam in primul rand de protectia salariatilor, de ce sa nu acordam si servicii de medicina muncii sau servicii de prevenire a incendiilor si a evenimentelor aparute in cazul unor catastrofe naturale precum cutremure sau inundatii? Noi consideram ca este mult mai usor sa monitorizati activitatile daca aveti un singur furnizor de servicii: OHSAS EXPERTS .

Va mai prezentam in continuare, concret, cateva servicii de medicina muncii pe care le gasiti de acum incolo si la filiala Protectia muncii Otopeni si am sa va mai spun cate ceva despre ce fel de servicii de contabilitate si resurse umane mai punem la dispozitie. Restul am sa va las sa le descoperiti singuri direct de pe site-ul companiei noastre.

Pentru domeniul medicina muncii,  la noi puteti realiza la preturi accesibile controale medicale pentru angajare dar si controale medicale periodice , investigatii paraclinice precum audiometrie, pulsoximetrie, masurarea indicelui de masa corporala, EKG-uri, teste de spirometrie, etc.

Lista serviciilor de contabilitate oferite de acum incolo si in orasul Otopeni, este generoasa, ca si in cazul celorlalte tipuri de servicii pregatite pentru parteneri, incepand cu servicii de contabilitate efectiva precum inregistrari contabile, intocmire bilant contabil, balante de executie bugetara, dar si servicii de refacere contabilitate, consultanta fiscala, cenzorat, audit intern si dizolvari sau infiintari de societati.

Cu privire la categoria serviciilor care fac parte din domeniului resurselor umane Protectia muncii Otopeni va oferi servicii precum: intocmirea de decizii pentru desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de evidenta a salariatilor – REVISAL, ori de cate ori este nevoie, eliberarea de adeverinte pentru salariati, evaluare personal, servicii de training, de intocmire a notelor de lichidare si multe, multe altele.

Pentru informatii suplimentare va rog sa accesati cu incredere site-ul nostru de prezentare la rubrica Protectia muncii Otopeni sau sa ne contactati telefonic pentru a stabili o intalnire!