Protectia muncii Ostratu

Protectia muncii Ostratu ofera in localitatea dumneavoastra pentru persoanele juridice interesate, servicii complete de consultanta specializata in domeniul protectiei muncii si al organizarii in situatii de urgenta, servicii de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) precum si servicii pentru protectia mediului.

Parte componenta a companiei Protectia muncii Bucuresti, Protectia muncii Ostratu va mai poate sustine activitatea companiei pe care o detineti si prin furnizarea de servicii profesionale de infiintare companii noi, contabilitate, servicii de resurse umane si juridice, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM, etc.

Precizam faptul ca toate aceste tipuri de servicii se adreseaza companiilor private indiferent de domeniul de activitate economica pe care il detin.

Pentru ca avem o experienta de aproape 6 ani in acest domeniu va recomandam cu incredere experienta specialistilor nostri care au obtinut rezultate foarte bune in organizarea activitatilor de protectia muncii si prevenirea incendiilor, in special dar si in celelalte domenii.

Protectia muncii Ostratu  considera ca in zilele noastre „Orice accident de munca poate fi prevenit” si „A munci in conditii de siguranta este o conditie a naturii umane”. Daca o sa va organizati bine activitatile de securitate in munca mai ales pentru salariatii tineri lipsiti de experienta si nu numai, daca acestia vor fi foarte bine pregatiti si cum sa reactioneze in situatii precum incendii mari, inundatii sau cutremure atunci sansele de a rezista intr-o piata economica foarte competitiva vor creste semnificativ. Iar acest lucru nu se poate realiza decat cu ajutorul unor persoane foarte bine pregatite si cu multa experienta practica in astfel de domenii complexe.

Oferta de servicii SSM pe care Protectia muncii Ostratu  v-o recomanda cu toata increderea, este urmatoarea: intocmire efectiva dosar SSM necesar autorizarii sau reautorizarii firmei solicitante, organizarea completa a intregii activitati SSM in cadrul companiei, instructaje periodice pentru salariati (workshop-uri, training-uri), informari permanente despre reglemetarile legale nou aparute, etc. De asemenea, Protectia muncii Ostratu mai ofera si servicii de medicina muncii precum: realizare de controale medicale la angajare si periodice, cursuri de prim ajutor la locul de munca, intocmire dosar medical pentru angajare, intocmire fisa pentru identificarea factorilor de risc profesional, determinari de zgomot, iluminat, temperatura si luminozitate in mediul de munca, examene paraclinice precum audiometrie, spirometrie, visiotest, masurarea indicelui de masa corporala, etc.

Ce tip de servicii de protectia mediului gasiti la Protectia muncii Ostratu?

Pachetul nostru de servicii pentru protectia mediului este vast si include servicii precum: asistenta pentru identificarea deseurilor generate conform Codului Deseurilor, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale, elaborare evidente lunare privind gestiunea deseurilor, raportari in aplicatia electronica – Sistemul Integrat de Mediu (SIM), obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu si Accept de evacuare ape uzate dar si altele.

De ce am inclus in oferta noastra si servicii de contabilitate, resurse umane si juridice?

Pentru ca exista o tendinta mare de migrare a fortei de munca in strainatate si exista posibilitatea sa nu gasiti personal bine pregatit in aceste domenii pe piata fortei de munca. In aceste conditii aveti nevoie de sprijin pentru a va finaliza proiectele incepute sau aflate in derulare.

Pentru a afla si mai multe lucruri despre ce mai poate face Protectia muncii Ostratu pentru compania dumneavoastra, va rugam sa consultati pagina noastra de prezentare web www.protectiamuncii-bucuresti.ro sau sa ne contactati direct la sediul companiei noastre pentru a primi informatii suplimentare. Nu uitati, avem solutii bune la preturi accesibile pentru multe domenii de activitate!