Servicii de protectia muncii in Mogosoaia.

Pentru cei care nu au mai auzit de noi, nici macar o singura odata, va spunem inca de la inceput, ca suntem o companie tanara si ambitioasa specializata in furnizarea de servicii complete din domeniul protectiei muncii si a situatiilor de urgenta.

De asemenea, compania noastra Protectia muncii Bucuresti, mai ofera servicii si in alte domenii, cum ar fi consultanta pentru probleme de protectia mediului, pentru probleme de protectie civila, evaluari riscuri, consultanta pentru intocmire dosar PSI, servicii de infiintare firme, servicii contabile, resurse umane, medicina muncii,etc.

Pentru ca principalele servicii sunt cele din domeniul protectiei muncii, o sa vorbim in primul rand despre acestea si o sa dam si exemple concrete.

Inainte de a discuta despre ele trebuie sa spunem ca noua sa filiala din comuna Mogosoaia va oferi toate serviciile aflate in portofoliul filialei din Bucuresti, nimic in plus, nimic in minus!

Serviciile de protectia muncii sau de securitate si sanatate in munca – SSM, cum se numesc astazi, reprezinta un obiectiv principal din cauza consecintelor care pot apare daca nu prevenim la timp accidentele de munca. Din aceasta cetegorie de servicii oferite si de filiala  Protectia muncii Mogosoaia  amintim: intocmire dosar SSM in vederea obtinerii Avizului de Functionare sau reavizare, instructaje periodice pentru angajati si personalul managerial, consultanta ori de cate ori este nevoie, in special cand este vorba despre noi reglementari legale care trebuiesc aplicate.

Pentru ca fac parte din aceeasi categorie de preventie, am inclus in portofoliul nostru si serviciile de medicina muncii precum acordare consultatii pentru angajare, controale periodice, investigatii paraclinice de tipul teste audiometrie, teste pulsoximetrie, electracardiograme, masurare indice de masa corporala, etc.

Acestea fiind spuse, va mai prezint cateva lucruri si despre serviciile pentru situatii de urgenta pe care le veti gasi de acum incolo la filiala  Protectia muncii Mogosoaia.

Serviciile pentru Situatiile de Urgenta (SU) se impart in servicii pentru prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) sau aparare impotriva incendiilor (ALL) si servicii de protectie civila (PC). Acest tip de servicii consta concret in intocmirea dosarului PSI necesar functionarii companiei dumneavoastra dar si in organizarea activitatilor de PSI, oferind si  consultanta de specialitate atat salariatilor cat si personalului din conducerea companiei pe care o detineti.

Aparent, aceste lucruri sunt formalitati impuse de norme birocratice plictisitoare. Daca analizam in profunzime o sa descoperim ca ele au utilitatea lor. Cine nu le considera importante poate sa analizeze incidente precum incendiul de la Clubul Colectiv, care a avut consecinte dezastruoase. Si in felul acesta vom descoperi importanta lor mai ales acolo unde exista un numar mare de salariati si tehnologie complexa pentru procesul de productie.

Protectia muncii Mogosoaia, dupa cum am amintit la inceputul acestui articol, se mai implica si in identificarea problemelor si necesitatilor oricarui tip de companie privata in ceea ce priveste normele de protectia mediului conform legilor in vigoare. In afara de identificarea si solutionarea problemelor existente, mai oferim si servicii de asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaboram planuri de interventie in conditii de poluari accidentale, elaboram si mentinem evidente lunare privind gestiunea deseurilor, intocmim si transmitem raportari lunare si anuale catre autoritata competenta pentru protectia mediului, etc.

Dupa cum vedeti, gama de servicii prezente de acum incolo si la Protectia muncii Mogosoaia este foarte vasta.

Si tot atat de complete sunt si serviciile de contabilitate pe care le oferim incepand cu inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si continuand cu reconstituiri de contabilitate si altele.

Daca o sa va uitati pe site-ul nostru de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro o sa mai descoperiti in amanunt si tipul de servicii de resurse umane pus la dispozitia celor interesati, dar si serviciile de evaluare riscuri. Solicitati oferta pentru serviciile de protectia muncii Mogosoaia.

Daca astfel de lucruri sunt utile pentru compania dumneavoastra, va asteptam cu drag la unul din sediile noastre sau ne puteti contacta si telefonic sau prin email oricand, datele de contact fiind prezentate pe site. Iar costurile serviciilor noastre, va spunem si acum ca ele nu sunt mari deloc.