Protectia muncii Glina

Protectia muncii Glina ofera in localitatea dumneavoastra servicii complete de consultanta in domenii precum protectia muncii (SSM) si situatii de urgenta, prevenire si stingere incendii (PSI-SU), medicina muncii si servicii de protectia mediului.

Indiferent de domeniul de activitate economica pe care il detine compania dumneavoastra, va putem sustine cu ajutorul specialistilor nostri care au o experienta foarte mare in astfel de activitati complexe.

Cu aceasta ocazie, Protectia muncii Glina va mai aduce la cunostinta si faptul ca va mai putem oferi si servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, resurse umane, consultanta juridica, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM, evaluari de riscuri dar si altele.

Care sunt atuurile echipei de specialisti de la Protectia muncii Glina?

In primul rand acordarea de consultanta nelimitata si gratuita pentru partenerii de contract, seriozitate, confidentialitate, preturi reduse, garantia serviciilor efectuate si deplasarea la sediul partenerilor nostri. Toate serviciile acordate persoanelor juridice interesate din localitatea dumneavoastra sunt identice cu cele oferite si in Bucuresti, nimic in plus, nimic in minus!

De ce este bine sa apelati la companii specializate in probleme importante precum protectia muncii, prevenirea incendiilor si protectia mediului?

In primul rand pentru aceste lucruri sunt esentiale pentru siguranta salariatilor dar si a personalului managerial. O organizare ineficienta a unor astfel de activitati poate genera consecinte nefaste cum a fost acela de la clubul Colectiv, spre exemplu. Trebuie sa ne asiguram ca salariatii nostri vor sti sa se fereasca bine de accidente de munca grave dar si ca vor sti sa utilizeze tehnologia moderna de fabricatie din zilele noastre care implica riscuri mari.

Ce fel de servicii de protectia muncii puteti contracta cu Protectia muncii Glina?

In primul rand va putem intocmi dosarul SSM necesar infiintarii sau reautorizarii companiei dumneavoastra. Ne mai putem implica in identificarea oricarei inadvertente in ceea ce priveste organizarea intregii  activitati de securitate si sanatate in munca, putem organiza instructaje periodice in acest domeniu sub forma de training-uri si workshop-uri moderne si placute si va putem informa periodic in legatura cu noile reglementari legislative aparute pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a evita amenzile sau sanctiunile ce se pot aplica.

In ceea ce priveste serviciile de medicina muncii, Protectia muncii Glina vine in sprijinul persoanelor juridice interesate, fie ca sunt intreprinderi mici si mijlocii, PFA-uri, PFI-uri sau asociatii profesionale, cu servicii precum cursuri de prim ajutor la locul de munca, elaborarea raportului anual de evaluare a starii de sanatate a angajatilor, controale medicale pentru angajare si periodice, examene paraclinice precum audiometrie, pulsoximetrie, spirometrie, masurarea indicelui de masa corporala si multe, multe altele.

De ce acorda o importanta deosebita Protectia muncii Glina si problemelor legate de protectia mediului?

Pentru ca in orice tara civilizata in care exista tendinta de dezvoltare mare a domeniului industrial, siguranta vietii este un lucru important! Daca nu vom intelege acest lucru nu o sa fim niciodata o tara cu adevarat europeana si moderna!

Serviciile din acest domeniu pe care vi le propune Protectia muncii Glina sunt la fel de variate si numeroase incepand cu asistenta pentru identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu si Accept de evacuare ape uzate, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale, elaborare evidente lunare privind gestiunea deseurilor, raportari in aplicatia electronica – Sistemul Integrat de Mediu (SIM) dar si altele.

Daca am reusit sa va captam atentia va rugam sa ne consultati pagina web www.protectiamuncii-bucuresti.ro sau sa ne contactati telefonic la numarul prezentat pe site, pentru a va da si mai multe informatii despre oferta si preturile noastre!