Protectia muncii Dudu

Protectia muncii Bucuresti ofera persoanelor juridice interesate, prin filiala sa Protectia muncii Dudu, servicii profesionale complete de consultanta in domenii precum protectia muncii, situatii de urgenta dar si servicii de  protectia mediului si de prevenire si stingere a incendiilor.

De asemenea, tot in localitatea dumneavoastra, echipa de specialisti de la Protectia muncii Dudu va mai poate oferi consultanta de specialitate in domenii precum infiintare companii noi dar si servicii de contabilitate, servicii de resurse umane si servicii juridice indiferent de domeniul de activitate pe care il are compania pe care o detineti!

De ce este bine sa apelati la serviciile oferite de firme specializate in domeniul protectiei muncii?

In primul rand pentru ca astfel de companii au foarte multa experienta in acest domeniu! In al doilea rand pentru ca sunt bine informate despre noile reglementari legale care trebuiesc aplicate, evitand amenzi costisitoare si aparitia de evenimente nedorite care pot afecta lupta cu competitorii din piata de profil!

Ce servicii efective de securitate si securitate in munca ofera Protectia muncii Dudu?

Incapand cu intocmirea dosarului SSM necesar infiintarii si functionarii oricarei societati comerciale, orice tip de servicii de acest gen precum si instructaje periodice pentru salariati dar si pentru personalul managerial interesat. O buna instruire a salariatilor companiei pe care o detineti, va preveni in mod sigur aparitia oricarui accident de munca grav, va evita sincope in activitatea de productie si va va pune la adapost de orice consecinta nefasta a unor astfel de evenimente nedorite. Protejarea cat mai buna a salariatilor dumneavoastra este un obiectiv pe care il avem in vedere inca de cand ne-am infiintat!

La fel de importante pentru echipa de profesionisti de la Protectia muncii Dudu sunt si serviciile de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU). Este un lucru stiut de toata lumea faptul ca apararea impotriva incendiilor constituie o activitate de interes public si cu caracter permanent la care sunt obligate sa participe in conditiile legislatiei in vigoare autoritatile publice centrale si locale precum si toate persoanele fizice si juridice aflate pe teritoriul Romaniei. Pentru ca incendiile mari pot fi foarte periculoase si costisitoare in acelasi timp, este bine sa le prevenim cat mai bine!

Serviciile efective din acest domeniu pe care le puteti contracta cu Protectia muncii Dudu constau in intocmirea dosarului PSI necesar functionarii firmei dumneavoastra, asigurarea documentatiei complete privind normele, regulile, recomandarile si masurile generale ce trebuiesc avute in vedere in scopul apararii impotriva incendiilor. In afara de aceste lucruri ne mai putem implica si in organizarea intregii activitati PSI din compania pe care o detineti daca este nevoie, precum si in instruiri complexe precum organizarea in situatii de urgenta mari cum ar fi inundatii mari, cutremure, etc.

De ce detine in portofoliu Protectia muncii Dudu si servicii de consultanta pentru infiintare societati comerciale noi, servicii de contabilitate, resurse umane dar si servicii juridice profesionale?

Pentru ca vrem sa ajutam companiile tinere sa razbata in mediul concurential mare care exista acum in piata economica din tara noastra! Orice companie noua trebuie sa gaseasca in piata economica orice fel de serviciu de care are nevoie pentru a depasi cu bine situatiile de criza si pentru a se dezvolta! Tendinta mare de migrare a fortei de munca in strainatate determina firmele de consultanta sa intervina prompt cu servicii de buna calitate de contabilitate, resurse umane dar si alte tipuri de servicii complexe, pentru a nu avea disfunctionalitati mari in activitate in situatia in care nu gasiti personalul de specialitate de care aveti nevoie.

Ce tip de servicii de contabilitate si resurse umane pune la dispozitie Protectia muncii Dudu  in localitatea dumneavoastra?

Servicii de expertiza contabila, audit intern, infiintare/dizolvari sau lichidari societati comerciale, servicii de cenzorate, salarizare, certificari bilant, etc. In ceea ce priveste serviciile de resurse umane, acestea pot fi: intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de Evidenta a Salariatilor (REVISAL) ori de cate ori este cazul, servicii de evaluare personal, intocmire contracte individuale de munca, intocmire acte aditionale la contractele de munca, eliberare adeverinte de salariu, intocmire Note de lichidare, servicii profesionale de training, etc.

Pentru mai multe informatii despre oferta noastra completa va rugam  sa ne vizitati pagina web de prezentare sau sa ne contactati telefonic la numarul de telefon prezentat pe site. Va vom raspunde prompt pentru ca avem solutii eficiente si variate pentru activitatea companiei dumneavoastra!