Protectia muncii Dragomiresti Deal

Protectia muncii Bucuresti este o companie tanara si ambitioasa care si-a inceput activitatea in Romania in urma cu 5 ani. Prin reprezentanta sa Protectia muncii Dragomiresti Deal, ofera in localitatea dumneavoastra pentru cei interesati, consultanta completa si profesionala in domenii precum sanatate si securitate in munca (SSM), servicii pentru organizarea activitatii in situatii de urgenta, prevenirea si stingerea incendiilor precum si servicii specializate pentru protectia mediului.

Tot echipa de la Protectia muncii Dragomiresti Deal va mai ofera si servicii de evaluarea riscurilor la securitatea fizica, servicii de infiintare societati comerciale, servicii de contabilitate, de resurse umane si servicii juridice pentru societati comerciale cu orice tip de activitate economica. Dupa cum puteti citi si pe site-ul companiei noastre, noi suntem de parere ca: “Accidentele de munca pot fi prevenite” si “A munci in siguranta este o conditie a naturii umane”.

De ce este bine sa contractati servicii profesionale de sanatate si securitate in munca oferite de companii specializate in acest domeniu?

In primul rand din cauza experientei lor mari generate de o multitudine de situatii intalnite in activitatea de zi cu zi! Daca salariatii companiei dumneavoastra vor fi bine pregatiti in acest domeniu si daca activitatea de protectia muncii va fi bine organizata, accidentele de munca si efectele lor nefaste nu vor apare! Acest lucru va insemna siguranta in plus pentru toti, conditii de munca europene dar si competitivitate in ceea ce priveste concurenta.

Protectia muncii Dragomiresti Deal va poate ajuta in acest sens la intocmirea dosarului SSM necesar infiintarii sau reautorizarii firmei pe care o detineti, la organizarea completa a activitatii de protectia muncii pentru intreaga companie, instructaje periodice pentru salariati si personalul de conducere, consultanta permanenta in ceea ce priveste reglementarile legale nou aparute in acest domeniu, etc.

Cu aceasta ocazie va mai aducem la cunostinta faptul ca specialistii de la Protectia muncii Dragomiresti Deal acorda consultanta d specialitate si pentru organizarea activitatii de prevenire si stingerea incendiilor (servicii PSI-SU) prin identificarea problemelor si organizarea eficienta a activitatilor de acest gen, pentru intocmirea efectiva a dosarului PSI-SU necesar prelungirii Autorizatiei de Functionare, realizeaza instruiri eficiente pentru salariati si personalul de conducere si informari periodice despre legile nou aparute si multe alte servicii de acest gen.

Un alt domeniu in care mai oferim consultanta specializata este cel al protectiei  mediului. Protectia muncii Dragomiresti Deal ofera efectiv servicii de asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului Deseurilor, elaboreaza planuri de interventie in caz de poluari accidentale, elaboreaza si mentine evidente lunare privind gestiunea deseurilor si mai realizeaza si raportarile in aplicatia electronica a Sistemul Integrat de Mediu (SIM).

In situatia in care nu o sa gasiti pe piata fortei de munca profesionisti buni in domeniul activitatii contabile, al serviciilor de resurse umane sau juridice, Protectia muncii Dragomiresti Deal poate furniza servicii complexe de expertiza contabila, audit intern, cenzorat, consultanta fiscala, servicii de salarizare si certificari bilant. Pentru domeniul resurselor umane, avem o gama mare de servicii precum intocmirea contractelor individuale de munca, a actelor aditionale la astfel de contracte, intocmirea adeverintelor pentru salariati, a Registrului de Evidenta a Salariatilor (REVISAL), intocmire state de plata si intocmire dosare de pensionare.

Daca astfel de lucruri va pot fi utile in eficientizarea activitatii companiei dumneavoastra, Protectia muncii Dragomiresti Deal va asteapta direct la sediul companiei pentru a primi si mai multe detalii despre oferta noastra actuala!

Daca nu aveti timp, ne mai puteti contacta la numarul de telefon 0748 107 236 sau mai puteti completa formularul de la rubrica de Contact de pe site-ul companiei noastre, urmand sa primiti raspunsul nostru in cel mai scurt timp posibil!