Protectia muncii Dobroesti si-a inceput activitatea

Echipa noastra presteaza servicii de protectia muncii in Dobroesti. Societatea noastra ofera servicii de consultanta incepand cu anul 2011 si este specializata in acordarea de consultanta de specialitate si furnizarea de servicii complete de protectia muncii, situatii de urgenta, PRAM, ISCIR, medicina muncii, protectia mediului si conexe. Medicina muncii, protectia civila, prevenire si stingere incendii, evaluare riscuri la securitate fizica, servicii infiintare firme, servicii contabile si de resurse umane, reprezinta gama de servicii dezvoltate ulterior, primind cerinte continue.

Ne bucuram sa va anuntam ca am hotarat sa ne extindem si mai mult astfel incat am deschis de curand mai multe zone de lucru in localitati apropiate orasului Bucuresti dar si in judetul Ilfov, printre care si in localitatea Dobroesti.

Protectia muncii Dobroesti pune la dispozitia viitorilor sai parteneri aceleasi servicii pe care le-a furnizat si partenerilor din Bucuresti in ultimii 5 ani, cu acelasi profesionalism, ambitie si tenacitate.

Domeniul protectiei muncii este unul foarte important zicem noi. Din punctul nostru de vedere, dupa cum este prezentat si pe site-ul companiei : „Accidentele de munca pot fi prevenite” si „A munci in siguranta este o conditie a naturii umane ”.

Astfel de servicii daca sunt bine organizate pot preveni lucruri grave care pot afecta atat salariatii cat si familiile lor. Concret, ce servicii am pregatit pentru dumneavoastra? Servicii precum intocmire dosar SSM, instructaje personal salariat si managerial, consultanta continua despre cum se organizeaza activitatile de securitate si sanatate in munca.

Dupa cum mai mai spus la inceputul prezentarii noastre, tot la Protectia muncii Dobroesti mai puteti gasi si consultanta specializata pentru Situatii de Urgenta (SU), incapand cu intocmire dosar PSI (Prevenirea si Stingerea Incendiilor), servicii AII (Aparare Impotriva Incendiilor) si servicii de Protectie Civila, incepand cu intocmirea dosarului PSI necesar functionarii companiei, organizarea activitatilor de PSI si continuand cu consultanta continua de specialitate pentru personalul salariat cat si pentru personalul de conducere.

In ceea ce priveste serviciile pentru protectia mediului oferite de acum incolo si de filiala Protectia muncii Dobroesti amintim doar cateva : identificarea problemelor si necesitatilor oricarui tip de companie privata in ceea ce priveste normele de protectia mediului conform legilor in vigoare. In afara de identificare si solutionare probleme existente, mai oferim si servicii de asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaboram planuri de interventie in conditii de poluari accidentale, elaboram si mentinem evidente lunare privind gestiunea deseurilor, intocmim si transmitem raportari lunare si anuale catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, etc.

Despre serviciile de medicina muncii nu o sa va mai retinem atentia acum si va invitam sa le descoperiti singuri direct pe site-ul nostru de prezentare la adresa www.protectiamuncii-bucuresti.ro, sau facandu-ne o vizita la unul dintre sediile firmei noastre.

Pentru ca vrem sa sustinem piata companiilor private, mai ales a celor care vor sa demonstreze ca si in Romania exista profesionalism si ambitie in a face lucrurile cat mai bine, avem si un pachet de servicii pentru infiintare companii noi, servicii de contabilitate, servicii de resurse umane si consultanta juridica. Chiar daca vom proteja salariatii foarte bine din punctul de vedere al pericolelor care pot apare in timpul muncii, trebuie sa ii protejam si din punctul de vedere al existentei locului de munca in sine si al unui loc cat mai bun in piata de profil printre celelalte companii competitoare.

Pentru ca piata fortei de munca din Romania trece printr-o perioada de reorganizare simtitoare, tot mai multe persoane preferand sa lucreze in strainatate mult timp, ne-am gandit ca trebuie sa intervenim si in aceste domenii precum contabilitate, resurse umane si consultanta in domeniile conexe acestora.

Cateva exemple doar, despre serviciile contabile aflate in portofoliul filialei Protectia muncii Dobroesti: inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si continuand cu reconstituiri de contabilitate si altele.

La final mai spunem doar ca preturile practicate de noi sunt accesibile si le puteti afla daca o sa completati formularul de pe site.In aceeasi zi va vom trimite costul estimativ si solutiile noastre functie de problemele solicitate.

Pentru oferta de servicii de protectia muncii in Dobroesti sunati la numarul de telefon afisat sau completati formularul din pagina de Contact.