Protectia muncii Copaceni

Ne-am infiintat in anul 2011 si suntem specializati in acordarea de consultanta completa in special in domenii precum protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU)!

Compania Protectia muncii Bucuresti, pentru ca acesta este numele nostru, pune la dispozitia persoanelor juridice interesate din localitatea Copaceni, judetul Ilfov prin intermediul filialei sale Protectia muncii Copaceni si servicii profesionale de medicina muncii, evaluare riscuri la securitatea fizica, servicii pentru protectia mediului, infiintare firme noi, servicii de contabilitate, resurse umane, verificari ISCIR, verificari PRAM si multe altele.

Pentru ca nu suntem indiferenti la felul in care se dezvolta companiile private din tara noastra si pentru ca vrem sa ajutam si sa sustinem crearea unui mediu european economic si privat in special, ne-am hotarat sa intervenim concret in domenii importante care pot crea probleme oricarei companii tinere si nu numai.

Serviciile de sanatate si securitate in munca oferite de Protectia muncii Copaceni va vor ajuta in mod sigur sa va protejati bine salariatii si personalul de conducere de riscurile tehnologiilor moderne fara de care nu mai sunt posibile rezultatele bune si profiturile mari!

Dupa parerea specialistilor de la Protectia muncii Copaceni este bine sa apelati la experienta practica si vasta a companiilor de consultanta pentru a nu avea incidente grave precum accidente de munca sau incendii a caror rezultate nu pot fi decat cele similare cazului de la Clubul Colectiv.

Daca astfel de activitati principale vor fi bine organizate si daca o sa invatati cu ajutorul celor ce stiu sa faca astfel de lucruri, cum se organizeaza activitatea SSM si cea de prevenire si stingere incendii, atunci toata lumea va fi in siguranta, amenzile si sanctiunile nu vor apare iar sansele de a invinge competitia vor creste considerabil.

Ce servicii efective de acest gen detine in portofoliu si filiala Protectia muncii Copaceni ?

In primul rand servicii de intocmire dosar SSM necesar functionarii, va putem organiza intreaga activitate de securitate si sanatate in munca sau putem identifica lipsurile existente propunand solutiile de remediere. Protectia muncii Copaceni mai poate organiza pentru dumneavoastra sesiuni moderne de training-uri si workshop-uri atractive, scopul lor fiind instruirea salariatilor in ceea ce priveste riscurile ce pot apare in timpul muncii.

Despre serviciile de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) va mai spunem doar ca ele sunt prezentate pe site-ul companiei www.protectiamuncii-bucuresti.ro in amanunt, si constau in intocmirea listei cu dotarile necesare, intocmirea efectiva a dosarului PSI necesar autorizarii sau reautorizarii, instructaje periodice si informari permanente despre reglementarile legislative nou aparute care trebuiesc respectate si aplicate cu strictete, consultanta permanenta atunci cand este cazul, etc.

Este bine sa mai stiti, credem noi, ca expertii de la Protectia muncii Copaceni  pot oferi solutii indiferent de domeniul de activitate economica pe care o are societatea dumneavoastra.

Pentru serviciile de protectia mediului, care sunt foarte variate si numeroase, spre exemplu: intocmire Rapoarte de mediu, Bilant de mediu, obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu, Accept de evacuare ape uzate, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale, realizare efectiva raportari in aplicatia electronica SIM – Sistemul Integrat de Mediu, etc va invitam sa consultati si oferta afisata pe site-ul nostru de prezentare pentru a sti precis cand sa ne contactati daca va fi nevoie.

La final, va mai spunem ca, daca intentionati sa va externalizati activitatile de resurse umane, contabilitate sau daca aveti nevoie de consultanta juridica pentru ca nu stiti sau nu ati reusit sa gasiti solutia optima pentru o anumita problema, puteti apela cu incredere tot la noi, gama de servicii din aceste domenii fiind variata si la preturi foarte avantajoase.

Acestea fiind spuse, filiala Protectia muncii Copaceni  va asteapta cat mai curand direct la sediul nostru, pentru a discuta in amanunt despre solutiile pe care le avem pentru a va eficientiza activitatea companiei pe care o detineti sau pe care o conduceti! Nu uitati, va sustinem cu seriozitate in tot ceea ce faceti dar si in momentele de criza!