Protectia muncii Clinceni

Compania Protectia muncii Bucuresti, prin filiala sa Protectia muncii Clinceni pune la dispozitia persoanelor juridice interesate din localitatea Clinceni, servicii profesionale de consultanta de specialitate care acopera toata gama de activitati din domeniul securitatii si sanatatii in munca, precum si servicii pentru situatii de urgenta. Si nu sunt singurele servicii de calitate pe care le avem in portofoliu!

Pentru cei interesati Protectia muncii Clinceli mai ofera si servicii de consultanta pentru protectia mediului, servicii de evaluare risc la securitatea fizica, servicii de infiintare companii noi, de contabilitate, resurse umane si juridice, verificari RSVTI-ISCIR si verificari PRAM..

De ce am decis sa oferim servicii complete de securitate si sanatate in munca?

In primul rand pentru ca noi le consideram foarte importante si folositoare pentru salariatii fiecarei companii in parte dar si pentru echipele lor manageriale. In anul 2016 orice accident de munca grav trebuie prevenit si fiecare salariat trebuie bine protejat de riscurile noi care exista pe piata fortei de munca. Utilajele noi si performante sunt cu mult mai riscante iar mediul concurential foarte ridicat determina dorinta de a avea o productivitate cat mai mare. Daca nu ne vom invata salariatii cum sa se protejeze cat mai bine de accidentele de munca ce pot apare in timpul muncii si daca nu vor sti bine cum trebuie sa se organizeze si sa reactioneze eficient in situatii de urgenta precum incendii mari, inundatii sau cutremure, inseamna ca nu vom reusi sa le oferim conditii europene de munca, siguranta si o viata mai buna!

Concret, ce fel de servicii de acest gen va pun la dispozitie specialistii de la Protectia muncii Clinceni?

In primul rand servicii de intocmire dosar SSM, servicii de identificarea si evaluare a riscurilor SSM pentru orice tip de domeniu de activitate economica, realizare instructaje periodice pentru toti salariatii dar si pentru personalul managerial, consultanta de specialitate pentru orice tip de problema legata de domeniul sanatatii si securitatii in munca, etc.

In ceea ce priveste serviciile de prevenire si stingerea incendiilor ( servicii PSI-SU) acestea sunt urmatoarele: intocmire dosar PSI-SU, realizarea documentatiei complete ce cuprinde norme, reguli, reomandari si masuri generale care trebuiesc avute in vedere in scopul obtinerii unei aparari bune impotriva incendiilor, instruire periodica salariati si personal de conducere, lista dotarilor obligatorii, etc.

Referitor la serviciile de consultanta din domeniul protectiei mediului oferite de Protectia muncii Clinceni, va anuntam cu aceasta ocazie, ca ele sunt extrem de variate si complexe. Specialistii nostri in probleme de protectia mediului, pot identifica problemele si necesitatile companiei dumneavoastra pentru a va incadra in prevederile legale cu privire la protectia mediului existente la data solicitarii cererii de servicii de acest gen. Protectia muncii Clinceni va mai poat oferi si asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului Deseurilor, in elaborarea planului de interventie in caz de poluari accidentale, elaborarea si mentinerea evidentei lunare cu privire la gestiunea deseurilor, realizarea efectiva a raportarilor in aplicatia electronica Sistemul Integrat de Mediu (SIM), consultanta privind intocmirea formularelor pentru transportul deseurilor, intocmirea lunara a Declaratiei privind obligatiile pentru Fondul de Mediu si multe, multe altele.

De ce detine in portofoliu Protectia muncii Clinceni si servicii de consultanta pentru infiintare companii noi, servicii de contabilitate, resurse umane si juridice?

In primul rand pentru ca vrem sa ne implicam cat mai mult in dezvoltarea pietei companiilor private din Romania si vrem sa sustinem in special companiile tinere, lipsite de experienta. Fara o sustinere profesionista si fara o asistare permanenta de specialitate in domenii precum protectia muncii, contabilitate, resurse umane, etc., nu vor exista companii noi in piata economica privata in conditiile in care nevoia de locuri de munca si salarii mari este din ce in ce mai accentuata.

Acestea au fost doar cateva exemple de servicii oferite de Protectia muncii Clinceni in localitatea dumneavoastra. Daca solutiile problemelor dumneavoastra sunt la noi, asteptam sa ne contactati telefonic sau direct la sediul nostru din localitatea Clinceni, pentru a va oferi mai multe amanunte despre oferta noastra actuala! Va asteptam cu drag cat mai curand posibil!