Servicii de protectia muncii Chiajna

Nu este nici o noutate faptul ca piata companiilor private din Romania este din ce in ce mai competitiva. Obiective precum apropierea de tarile dezvoltate ale Comunitatii Europene, economie profitabila, conditii europene de munca, protectie maxima pentru salariati, salarii mari, institutii de stat eficiente si nivel de trai bun sunt deja stiute si dorite de toata lumea. Mai ramane sa le realizam efectiv si cat mai repede.

Pentru a obtine astfel de lucruri, se simte nevoia existentei pe piata economica de firme de consultanta care sa indrume si sa sprijine efectiv drumul catre o astfel de dezvoltare.

Pentru ca ne intereseaza mult felul in care va fi viata in societatea noastra de acum incolo, si viitorul copiilor nostri in egala masura, am hotarat sa ne implicam mai mult ca pana acum in sustinerea oricarui lucru bine facut in domenii precum protectia muncii, protectia mediului, evaluari de risc dar si altele, deschizand filiale noi in mai multe localitati din apropierea orasului Bucuresti si in judetul Ilfov.

Pentru cine nu ne-a cunoscut deja, Protectia muncii Bucuresti este o companie tanara si ambitioasa care s-a infiintat in urma cu 5 ani si a furnizat servicii complete de protectia muncii si servicii pentru situatii de urgenta, in special, pentru cei interesati, zicem noi cu profesionalism si tenacitate. Si nu sunt singurele domenii in care ne-am implicat. Am oferit si consultanta in domeniul evaluarilor de risc, infiintare firme, in domeniul contabilitatii si resurselor umane pentru orice tip de activitate economica .

Cu aceasta ocazie va anuntam ca vom avea o filiala si in localitatea Chiajna – Protectia muncii Chiajna care va pune la dispozitia persoanelor interesate toata gama de servicii pe care o detinem in portofoliul filialei din orasul Bucuresti, nimic in plus si nimic in minus!

Pe scurt, de ce servicii de protectia de muncii si situatii de urgenta mai ales ? In societatile moderne si civilizate, grija fata de salariati este o preocupare continua. Iar acest lucru trebuie sa se indrepte in primul rand catre prevenirea si eliminarea completa a urmarilor grave ce pot apare in timpul muncii, cum ar fi consecintele accidentelor de munca sau consecinte grave ce pot apare in situatii de incendii, catastrofe naturale precum inundatii si cutremure.

Desi sunt complexe si dificile astfel de situatii, nu trebuie sa ne sperie pentru ca, daca vom invata cum trebuie sa le prevenim ele nu vor apare nicioadata! Dupa cum este scris si pe site-ul nostru de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro, „Accidentele de munca pot fi prevenite” iar scopul nostru este de va spune cum se poate realiza acest lucru.

Daca nu aveti timp sa va uitati pe site, amintim acum ce fel de servicii puteti contracta la noua noastra filiala Protectia muncii Chiajna: organizarea efectiva a activitatii de protectia muncii sau securitate si sanatate in munca (SSM), dupa cum mai este denumita in zilele noastre, instruirea fiecarui salariat in parte, periodic, cu privire la riscurile care exista in timpul muncii si cum trebuiesc ele evitate, indiferent de domeniul de activitate economic in care functioneaza compania solicitanta, intocmire dosarului SSM  necesar pentru infiintarea companiei, etc.

Pentru situatiile de urgenta amintim ca tot filiala Protectia muncii Chajna va mai ofera prin consultantii sai, servicii precum: intocmire dosar PSI (Paza si Stingerea Incendiilor), organizarea activitatilor de PSI in intreaga companie, consultanta continua de specialitate pentru personalul salariat cat si pentru personalul de conducere pentru orice fel de problema care are legatura cu acest domeniu.

Tot noi mai intervenim si in domeniul medicinii muncii cu servicii de consultatii medicale pentru angajare si controale periodice dar si investigatii paraclinice specifice (teste de audiometrie, spirometrie, pulsoximetrie, etc).

Echipa de specialisti din cadrul noii filiale Protectia muncii Chiajna  va mai spijini dupa cum am spus si la inceputul prezentarii noastre, in organizarea efectiva a  activitatii de protectia mediului prin servicii concrete precum : asistenta in identificare deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaborari de planuri de intreventie in caz de poluari accidentale, realizare raportari in aplicatia electronica Sistemul Integrat de Mediu SIM, etc.

Si pentru ca nu vrem sa fim plictisitori si nici sa va retinem prea mult inca de la prima intalnire, la final va mai spunem ca preturile noastre sunt accesibile oricarui tip de companie, si daca o sa completati formularul de pe site cu datele necesare o sa va trimitem in cel mai scurt timp posibil oferta de pret si propunerile noastre.

Daca solutia problemelor dumneavoastra este la noi, echipei de la Protectia muncii Chiajna nu ii mai ramane altceva de facut decat sa va spuna „Bine ati venit!”. Iar pentru sarbatorile de iarna care se apropie cu pasi grabiti va dorim sa le petreceti in tihna impreuna cu cei dragi si Noul An sa va aduca sanatate si impliniri mari!