Protectia muncii Branesti, judetul Ilfov

OHSAS EXPERTS este o companie tanara cu o experienta de 5 ani pe piata companiilor care ofera consultanta completa in special in probleme de protectia muncii si organizarea in situatii de urgenta in Branesti.

Datorita faptului ca am hotarat sa ne implicam si mai mult in ceea ce am facut pana acum, va anuntam ca vom deschide filiale noi in mai multe localitati apropiate orasului Bucuresti dar si in judetul Ilfov.

Protectia muncii Branesti va functiona in localitatea a carei nume il poarta si va aduce celor interesati tot pachetul de servicii aflat in portofoliul in Branesti.

Pentru a sti precis ce solutii puteti gasi si la noi o sa prezentam pe scurt cateva din serviciile noastre.

Dupa cum am mai spus, oferim consultanta completa in domeniul protectiei muncii (sau securitate si sanatate in munca, dupa cum se numesc mai modern serviciile de protectia muncii). Efectiv va putem ajuta cu intocmirea documentatiei necesare pentru dosarul SSM necesar infiintarii companiei, in organizarea instructajelor de protectia muncii si prevenirea accidentelor de munca pentru personalul salariat  dar si pentru personalul de conducere. De asemenea, oferim sprijin pentru intocmirea dosarului PSI (Prevenire si stingerea incendiilor), organizam activitatea de PSI in companiile care au nevoie de un astfel de lucru, instruim periodic salariatii si personalul de conducere in ceea ce priveste activitatea de prevenire a incendiilor.

Raspunsul la intrebarea „De ce servicii de acest gen ?” este scris pe site-ul companieie noastre : „Accidentele de munca pot fi prevenite” si „A munci in conditii de siguranta este o conditie a naturii umane”. Mai mult decat atat, trebuie sa oferim pentru salariatii nostri, mai ales pentru cei tineri, protectie maxima in timpul muncii.

Tot in scurta noastra prezentare vom mai aminti si alte tipuri de servicii care vor exista si in portofoliul noii noastre filiale Protectia muncii Branesti.

Pentru ca am spus la inceputul articolului ca serviciile de consultanta in domeniul mai sus amintit sunt complete, punem la dispozitie si servicii de medicina muncii moderne cum ar fi: consultatii pentru angajare, controale medicale periodice, investigatii paraclinice precum teste de audiometrie, teste de spirometrie, pulsoximetrie,     electrocardiograme si multe altele.

De asemenea, va mai facem cunoscut faptul ca serviciile noastre, in general, se refera la orice fel de domeniu de activitate  care il poate avea compania solicitanta si sunt accesibile ca pret. Oferta noastra de pret poate fi obtinuta completand formularul postat de site chiar in aceeasi zi in care este solicitata.

Protectia muncii Branesti va mai anunta pe aceasta cale ca tot la noi mai puteti contracta consultanta de specialitate pentru probleme de protectia mediului, care au inceput sa fie din ce in ce mai solicitate, servicii pentru infiintare firme, servicii de contabilitate si de resurse umane.

In continuare vom exemplifica cum ne implicam in organizarea de probleme legate de protectia mediului: identificam problemele si necesitatilor oricarui tip de companie privata in ceea ce priveste normele de protectia mediului conform legilor in vigoare. In afara de identificare si solutionare probleme existente, mai oferim si servicii de asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaboram planuri de interventie in conditii de poluari accidentale, elaboram si mentinem evidente lunare privind gestiunea deseurilor, intocmim si transmitem raportari lunare si anuale catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, etc.

Referitor la serviciile de contabilitate si resurse umane Protectia muncii Branesti realizeaza efectiv servicii de inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari de bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si  reconstituiri de contabilitate.

In domeniul resurselor umane, mai avem incluse in portofoliu servicii efective de intocmire decizii privind desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de Evidenta al Salariatilor (REVISAL), ori de cate ori este cazul, eliberare de adeverinte de orice tip pentru salariati, servicii de evaluare personal, organizare de traininguri, intocmire contracte individuale de munca, note de lichidare, consultanta privind salarizarea dar si multe altele.

Acestea fiind spuse ne vom opri aici pentru a nu deveni plictisitori si pentru a nu rapi prea mult din timpul dumenavoastra pretios.

Oferta servicii SSM si PSI Branesti – Timp de raspuns 2 ore