Servicii de protectia muncii in Bragadiru

Daca aveti nevoie de servicii de protectia muncii in Bragadiru sau in domenii precum prevenirea incendiilor, protectia civila sau daca sunteti interesat de ultimele noutati in domeniul protectiei mediului, contactati-ne!

Va prezentam succint oferta de servicii complete dupa care stabilim o intalnire la punctul de lucru. In etapa aceasta semnam contractul de servicii de protectia muncii Bragadiru.

Tot ce o sa vedeti ca este scris pe pagina noastra de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro va fi realizat si de catre filiala Protectia muncii Bragadiru.

Nu mai este nici o noutate faptul ca interesul si grija fata de salariatii propriei noastre companii trebuie sa fie cat mai aproapiat de cel care exista in tarile dezvoltate ale Comunitatii Europene.

Probleme precum sanatatea si securitatea in munca sau, probleme de protectia muncii, au inceput sa fie procupari principale atat pentru angajatori cat si pentru angajati. Si sunt importante pentru ca, o buna instruire a fiecarui salariat inseamna a sta departe de pericole, a nu avea accidente de munca cu urmari grave mai ales in companii cu procese de fabricatie laborioase.

Si astfel de servicii noi oferim pentru orice fel de domeniu de activitate. Protectia muncii Bragadiru mai ofera, de asemenea, si consultanta de specialitate pentru intocmirea documentatiei PSI, instruiri periodice pentru felul in care este bine sa reactionam in situatii de dezastre precum inundatii si cutremure sau cum putem sa prevenim aparitia incendiilor si ce trebuie sa facem daca ele apar.

Dupa cum o sa descoperiti singuri, sau dupa cum stiati deja daca ne cunoasteti din trecut, suntem o companie tanara si ambitioasa care si-a propus sa realizeze lucruri mari. Protectia muncii Bragadiru mai pune la dispozitia partenerilor sai, pe langa toata gama de servicii din domeniul protectiei muncii si situatiilor de urgenta de care am vorbit anterior si servicii de contabilitate si de resurse umane, consultanta juridica si servicii de medicina muncii in cabinte specializate moderne. Aceste servicii se adreseaza nu numai salariatilor ci si managerilor interesati de felul in care trebuiesc organizate activitati de acest gen.

Pe scurt, cateva cuvinte despre ce contine pachetul de servicii de contabilitate oferit de noi : servicii de contabilitate propriu-zisa, refacere contabilitate, consultanta fiscala, infiintari sau dizolvari de societati , servicii de cenzorat, certificare bilant dar si servicii de audit intern.

Din categoria serviciilor destinate domeniului resurselor umane enumeram urmatoarele servicii puse la dispozitie de noi: intocmirea de decizii privind desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de evidenta a salariatilor – REVISAL, ori de cate ori este nevoie, eliberarea de adeverinte pentru salariati, evaluare personal, servicii de training, de intocmire a notelor de lichidare si multe, multe altele.

In ceea ce priveste categoria servicii de medicina muncii, oferite de acum incolo si de Protectia muncii Bragadiru, amintim: realizarea de controale medicale la angajare si periodice, examene paraclinice precum teste de audiometrie, spirometrie, Visiotest, pulsoximetrie, masurarea indicelui de masa corporala, etc. De asemenea, va mai spunem faptul ca pretul serviciilor este accesibil iar pentru societatile cu mai mult de 10 angajati deplasarea la sediul societatii este gratuita.

Daca aveti nevoie de un cost estimativ este suficient sa completati formularul prezentat pe site, sa ni-l trimiteti, si in aceeasi zi, compania Protectia muncii Bragadiru o sa va puna la dispozitie si oferta de pret.

Ne puteti contacta direct la unul din sediile noastre sau la numarul de telefon afisat sau prin email la adresa contact@protectiamuncii-bucuresti.ro. Nu uitati, de acum incolo vom fi si in comuna Bragadiru.

Oferta servicii SSM si PSI Bragadiru – Timp de raspuns 2 ore