Protectia muncii Afumati presteaza servicii complete de specialitate in domeniul situatiilor de urgenta, medicina muncii, protectia mediului, analiza de risc in comuna Afumati.

Contactati echipa OHSAS Experts pentru a preveni orice fel de accident de munca, mai ales cele grave, sau pentru a preveni evenimente grave precum incendii. In lipsa acuta de personal,  sa nu ne afecteze in primul rand salariatii pe care ii avem in companie,  si nici productia efectiva fara de care nu va fi posibila plata salariilor si nici mentinerea locurilor de munca, o sa descoperiti, printre altele, si numele companiei noastre, specializata si ea in furnizarea unor astfel de servicii pe piata economica din Romania.

Solicitati oferta de pret SSM Afumati accesand pagina Solicita oferta.

Pentru ca pe site sunt prea multe detalii, necesare ce e drept uneori, care necesita mult timp pentru a fi parcurse, o sa va spun pe scurt ce servicii va oferi filiala Protectia muncii Afumati, pentru cei interesati mai ales.

Sa incepem cu serviciile complete pentru protectia muncii, inclusiv servicii de medicina muncii. Servicii pentru evaluarea riscurilor, servicii de PSI-SU, servicii de protectie civila, cosultanta pentru protectia mediului, evaluarea riscului la securitatea fizica, verificari RSVTI-ISCIR si verificari PRAM.

Aceste lucruri le facem  pentru orice fel de domeniu de activitate si avem 5 ani de experienta efectiva in piata serviciilor de acest gen.

Cu aceasta ocazie Protectia muncii Afumati va oferi tot ceea ce am prezentat  mai sus, nimic in plus sau in minus fata de filiala orasului Bucuresti sau fata de cea din judetul Ilfov. Motivul este mai multe puncte de lucru pentru accesul mai usor la specialisti, eliminarea timpului pierdut in traficul aglomerat, altfell spus, o colaborare mai europeana, mai facila si mai rapida.

Foarte multa lume ne-a intrebat de ce punem accentul si noi pe probleme precum securitatea in munca sau protectie civila. In zilele noastre oamenii sunt din ce in ce mai doritori sa gaseasca locuri de munca unde se castiga foarte bine. Pe de alta parte, piata bunurilor de consum este din ce in ce mai variata pentru ca si solicitarile sunt pe masura. Si atunci peste tot vom gasi utilaje noi, ce e drept moderne dar riscante. Exista tendinta de a lucra mult  pentru a castiga mai bine si oboseala este un dusman vigilent care sta intotdeauna in apropiere. Iar daca mai luam in calcul faptul ca tinerii devin din ce in ce mai activi, intuiti si singuri ce pericole pot apare daca nu ne vor gasi pregatiti.

Toate aceste lucruri inseamna pentru specialistii de la Protectia muncii Afumati ca  si pentru cei de la celelalte filiale ca este nevoie de masuri de preventie in plus si vigilenta mai mare

Cei care au mai multi ani de munca lucrati, si mai ales persoanele care au lucrat in domeniile economice complexe, stiu ce se poate intampla acolo unde tehnologia este la ea acasa.

Deci, zicem noi, suntem datori si obligati, in acelasi timp, sa instruim si sa prevenim orice fel de pericol ce poate apare in astfel de situatii. Orice accident de munca poate fi eliminat, orice pericol real  trebuie indepartat in anul 2015!.

Pentru a fi mai usor, filiala Protectia muncii Afumati va oferi partenerilor sai dupa cum am mai amintit la inceputul articolului de astazi, si servicii de medicina muncii precum consultatii inainte de angajare, consultatii periodice functie de riscurile existente, investigatii paraclinice precum teste de audiometrie, teste de spirometrie, EKG-uri, masurari de indice de masa corporala, etc.

Apoi, probleme legate de organizarea masurilor de protectia mediului nu sunt cu mai putin importante.

Ca si servicii in sine, ce vor fi realizate si  de Protectia muncii Afumati de acum incolo, amintim: elaborare planuri de prevenire si protectie, raportari ITM – accidente, angajati in stare de graviditate, substante chimice utilizate, informare in permanenta despre masurile impuse de ITM.

In situatia in care aveti nevoie de astfel de lucruri sau daca, pur si simplu vreti sa intrebati ceva ce nu ati gasit pana acum, sunati cu incredere la numarul de telefon afisat pe site sau trimiteti-ne un mesaj la dresa de email contact@protectiamuncii-bucuresti.ro si o sa va prezentam si solutia noastra.

Oferta servicii SSM si PSI Afumati – Timp de raspuns 2 ore