Va doriti sa veniti in sprijinul angajatilor companiei dumneavoastra cu mai multe informatii despre apararea impotriva incendiilor, mai bine structurate, oferite intr-o maniera interactiva?

Vreti sa cresteti  gradul de implicare, nivelul de asumare a responsabilitatii si preocuparea pentru sarcinile care promoveaza apararea impotriva incendiilor, in randul angajatilor pe care ii aveti?

Beneficiati acum de oferta de traininguri si workshop-uri personalizata pentru companii, oferita de  echipa Ohsas Experts.

In functie de nevoile pe care le-ati identificat, puteti solicita sustinerea unui workshop cu durata intre 2 si 8 ore si puteti alege tema centrala care va fi dezbatuta. Vom aborda notiunile generale despre situatiile de urgenta, tehnicile de prim ajutor, riscurile de accidentare si metodele de diminuare a acestora, precum si modelele de actiune in caz de pericol grav si iminent.

servicii incarcare stingatoare ilfov
servicii incarcare stingatoare ilfov

Ne place sa intampinam provocarile pregatiti si de aceea am gandit si am structurat training-urile si workshop-urile intr-o maniera care sa permita transmiterea unui set de informatii din domeniul apararii impotriva incendiilor (PSI), util si complet si cu o vasta aplicabilitate practica. In desfasurarea workshop-ului incurajam dialogul si suntem curiosi de fiecare data sa descoperim intrebarile pe care le au angajatii si cat si angajatorii.

Utilizam metode creative cum sunt jocul de rol si exercitii de improvizatie si venim cu numeroase exemple din experienta pe care o avem in livrarea de solutii de prevenire a situatiilor de urgenta. Workshop-ul PSI creeaza oportunitatea lucrului in echipa asupra unor teme de interes pentru angajati si angajatori, intr-o atmosfera placuta. In felul acesta ne asiguram ca la sfarsitul activitatii pe care o sustinem, echipa dumneavoastra va fi mult mai constienta de necesitatea implicarii in planul de prevenire al situatiilor de risc si in respectarea si aplicarea normelor de siguranta.

Statisticile in domeniu au aratat ca organizarea atelierelor de lucru cu scopul promovarii prevenirii si stingerii incendiilor, insotite de elaborarea unui plan de actiune in acest sens, au contribuit la reducerea cu pana la 60% a victimelor in situatii de urgenta. Aceste cercetari confirma rolul important al activitatilor de informare si prevenire in actiunea responsabila pentru prevenirea situatilor de urgenta si diminuarea aparitiei situatiilor de urgenta.

Ne bucuram de fiecare data cand organizam workshop-uri, pentru ca intalnim noi echipe, noi oameni al caror interes este de a se implica progresiv in promovarea sigurantei la locul de munca.

Protectia Muncii Bucuresti sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii prin asigurarea serviciilor necesare pentru securitatea si sanatatea in munca (SSM) si situatii de urgenta (PSI) tuturor agentilor economici din Bucuresti si Ilfov.

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de Training si Workshopuri:

consultanta nelimitata;

seriozitate, confidentialitate;

tarife acceptabile;

garantia serviciilor efectuate;

ne deplasam la sediul clientilor.

Cereti oferta personalizata de Training pentru angajatii dumneavoastra aici: contact@protectiamuncii-bucuresti.ro