Protectia muncii Vidra

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca Protectia muncii Bucuresti ofera servicii complete de consultanta in domenii precum protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU) in Romania inca din anul 2011!

Prin filiala sa, Protectia muncii Vidra  va pune la dispozitie aceste servicii importante pentru dezvoltarea oricarei companii moderne si in localitatea Vidra din judetul Ilfov. Am considerat ca este bine sa fim in apropiere pentru a castiga timp si pentru a colabora mai eficient cu toti partenerii de contract!

In afara de servicii SSM si serviciile de prevenire si stingere incendii, echipa de consultanti de la Protectia muncii Vidra va mai ofera spijin si in domenii precum evaluare riscuri, situatii de urgenta, medicina muncii, servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate si resurse umane, consultanta juridica, servicii de protectia mediului, verificari ISCIR, verificari PRAM, etc.

Multa lume se intreaba daca este eficienta o colaborare cu o companie specializata in probleme de protectia muncii? Raspunsul nostru nu poate fi decat unul afirmativ, iar motivul este urmatorul: in societatile care au nevoie de dezvoltare mare, fenomenul industrializarii si tehnologizarii suplimentare este frecvent intalnit. Altfel spus, riscurile sunt prea mari pentru fata singuri la astfel de situatii si nu numai!

Ca sa preveniti accidentele de munca, sanctiunile si amenzile mari ce se apica in astfel de situatii, trebuie sa beneficiati de consultanta de calitate oferita de persoane cu multa experienta practica, in primul rand.

Cand puteti solicita ajutorul specialistilor de la Protectia muncii Vidra?

Oricand sunteti in impas, sunand direct la numarul de telefon prezentat pe site sau completand formularul de la rubrica de Contact.

In domeniul sanatatii si securitatii in munca va putem ajuta concret cu servicii precum intocmire dosar SSM, organizare completa de activitate SSM, organizare de training-uri si workshop-uri pentru salariati si personalul din conducere, servicii moderne de medicina muncii si consultanta pentru orice problema aparuta in acest domeniu important.

Serviciile de prevenire si stingere incendii de la Protectia muncii Vidra sunt la fel de variate si eficiente incepand cu intocmirea documentatiei necesare pentru obtinerea Avizului PSI-SU, instruirea permanenta a tutoror salariatilor din companie, informari periodice despre noutatile legislative, verificarea extinctoarelor, lista dotarilor necesare, etc.

Dupa cum am mai amintit si la inceputul acestei prezentari, Protectia muncii Vidra aduce persoanelor juridice interesate din localitatea dumneavoastra si servicii de consultanta juridica. Este din ce in ce mai eficient sa apelati la externalizarea activitatilor de contabilitate, a celor de resurse umane dar si a activitatii juridice pentru simplul fapt ca in felul acesta pot fi optimizate toate activitatile si costurile companiei.

Beneficiile unui astfel de proces sunt nenumarate, incepand cu faptul ca o firma de consultanta nu va solicita niciodata concediu de odihna sau concediu pentru probleme de sanatate. Nu mai este nevoie sa platiti contributiile aferente salariului unui angajat in plus, costurile vor fi mai scazute si in felul acesta o sa beneficiati de solutii mai profesionale si mai prompte deoarece o firma de consultanta se confrunta cu o varietate mai mare de probleme intalnita efectiv in practica de zi cu zi.

Daca o sa apelati la serviciile juridice si nu numai, oferite de Protectia muncii Vidra o sa beneficiati de asistare realizata de avocati membri ai Baroului Bucuresti in toate domeniile de interes juridic, inclusiv dreptul civil si comercial, contencios administrativ si fiscal, recuperarea debitelor, insolventa si reprezentarea in instanta in cazul litigiilor dar si in multe alte situatii.

Pentru celelalte servicii specializate de contabilitate si resurse umane tot Protectia muncii Vidra va invita sa accesati site-ul companiei www.protectiamuncii-bucuresti.ro unde sunt oferite toate detaliile necesare pentru o posibila colaborare.

Suntem alaturi de dumneavoastra in tot ceea ce faceti si va vom sustine intotdeauna cand va fi nevoie!