Protectia muncii Bucuresti ofera servii si in orasul Pantelimon

In ziua de astazi este nevoie de specialisti bine pregatiti in mai multe domenii, precum: prevenirea incendiilor, norme de sanatate publica, norme de securitate si sanatate in munca, norme privind protectia mediului, specialisti in proceduri de incadrare a persoanelor in munca, etc.

Chiar daca este complicat nu trebuie sa fie si descurajant. Piata companiilor care ofera servicii publice din Romania este din ce in ce mai completa si mai bine pusa la punct. Este suficient sa deschidem laptop-ul si sa cautam cuvinte cheie precum „infiintare companii noi”, „norme PSI”, „protectia muncii”, „norme privind protectia mediului” si asa mai departe.

Daca o sa cautati astfel de lucruri pe internet o sa descoperiti si o companie cu numele Protectia muncii Bucuresti la adresa web: www.protectiamuncii-bucuresti.ro.

Despre ce este vorba ? Despre servicii profesioniste oferite in domenii precum protectia muncii sau securitate si sanatate in munca cum se mai spune modern, prevenirea incendiilor, medicina muncii, protectie civila, etc.

Pana acum am oferit astfel de lucruri partenerilor nostri din Bucuresti si din judetul Ilfov. Acum, noua noastra filiala Protectia muncii Pantelimon, parte componenta a firmei prezentata mai sus, va oferi aceleasi servicii, nimic in plus si nimic in minus, si in orasul Pantelimon.

In primul rand, instructaje de protectia muncii realizate cu profesionalism pentru angajatii  companiei dumneavoastra, de catre persoane cu multa experienta in acest domeniul. Va mai oferim sprijin pentru intocmirea dosarului SSM necesar infiintarii unei firme noi, consultanta privind cele mai bune solutii pentru a avea salariati cat mai feriti de accidente de munca. Instruiri pentru salariatii tineri lipsiti de experienta care se afla la inceputul carierei profesionale. Acest lucru este valabil pentru orice fel de domeniu de activitate. Protectia muncii Pantelimon mai ofera servicii de medicina muncii in cabinete medicale moderne, la standarde europene, cum ne place noua sa spunem.

Tot la filiala Protectia muncii Pantelimon o sa mai gasiti servicii specializate de prevenire si stingere a incendiilor (PSI) care va poate pregati salariatii in asa fel incat sa se poata descurca bine si sa poata feri de pericole in cazuri precum catastrofe naturale precum inundatii, cutremure sau incendii mari, mai ales cele aparute pe neasteptate. Daca vom avea in vedere ca astfel de lucruri sa se realizeze cu profesionalism, atunci evenimente neplacute precum cele de la Clubul Colectiv nu or sa mai apara niciodata.

Protectia muncii Pantelimon va mai ofera consultanta de specialitate in domenii precum infiintare companii noi, protectie civila, consultanta pentru respectarea normelor de protectia mediului, servicii de contabilitate, servicii de resurse umane atat pentru companii nou infiintate cat si pentru cele infiintate mai demult. Tot la noi mai puteti contracta servicii de verificare PRAM dar si servicii de verificare RSVTI-ISCIR.

De ce astfel de servicii ? Pentru ca vrem sa vrem sa ii ajutam pe cei care sunt la inceput de drum, in primul rand. In al doilea rand vrem sa ii sprijinim pe cei care sunt interesati sa ofere salariatilor conditii cat mai sigure si bune de munca, vrem sa ajutam la prevenirea oricarui accident de munca, mai ales a celor grave, care pot avea consecinte foarte neplacute mai ales pe termen lung asupra salariatilor nostri dar si asupra familiilor lor.

Vrem ca orice persoana interesata sa gaseasca usor cele mai bune sfaturi despre ultimele prevederi legale si din domeniul protectiei mediului sau din domeniul protectiei civile. Mai vrem sa oferim informatii desprecum se realizeaza corect riscurilor unei companii care poate avea mult de castigat daca va obtine sfaturile la timp si in mod profesionist.

Nu uitati, Protectia muncii Pantelimon ofera astfel de servicii de acum incolo si in orasul Pantelimon. In ceea ce priveste costul serviciilor oferite de noi, sa stiti ca sunt avantajoase. Daca va grabiti si nu aveti timp sa ne faceti o vizita la sediul firmei, completati chestionarul de pe site si unul din colegii nostri va va trimite un cost estimativ pe parcusul aceleiasi zile.