Protectia muncii Moara Vlasiei

Sunt utile serviciile de protectia muncii (SSM) si de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) in organizarea activitatii unei companii economice?

Daca luam in considerare modernizarea tehnologiei de fabricatie din zilele noastre care inseamna riscuri suplimentare pentru aparitia accidentelor de munca grave, numarul tot mai mare de salariati tineri lipsiti de experienta necesara pentru a se proteja bine in timpul muncii precum si concurenta mare existenta aproape in orice tip de domeniu de activitate economica, raspunsul este afirmativ.

In acest sens, Protectia muncii Moara Vlasiei va poate ajuta in eficientizarea firmei pe care o detineti prin oferirea de servicii de consultanta specializata in domenii precum securitate si sanatate in munca, prevenire si stingere incendii (PSI-SU), medicina muncii, protectia mediului, servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, servicii de resurse umane, consultanta juridica, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM, evaluari de riscuri dar si alte tipuri de servicii.

Ce fel de servicii SSM ofera specialistii de la Protectia muncii Moara Vlasiei  persoanelor juridice interesate din localitatea dumneavoastra?

In primul rand identificarea lipsurilor si/sau organizarea intregii activitati SSM, intocmire dosar SSM necesar infiintarii sau prelungirii Autorizatiei de functionare, instructaje periodice sub forma de training-uri si workshop-uri moderne si atractive pentru salariati si personalul din conducere, informari periodice pentru partenerii de contract cu privire la noile legi aparute in domeniu,etc.

In ceea ce priveste activitatea de prevenire si stingerea incendiilor, daca va fi bine organizata evenimente precum incendiul de la Clubul Colectiv nu vor apare niciodata, zicem noi! In acest sens, Protectia muncii Moara Vlasiei va poate ajuta la intocmirea efectiva a documentatiei necesare pentru avizare si reavizare PSI-SU, la organizarea intregii activitati PSI-SU, instructaje profesionale pentru salariati, consiliere in orice tip de problema aparuta in acest sens, etc.

De ce mai ofera Protectia muncii Moara Vlasiei  in localitatea dumneavoastra si servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate si resurse umane precum si consultanta juridica indiferent de tipul de activitate economica pe care il are compania dumneavoastra?

In primul rand pentru ca vrem sa intervenim in cat mai multe domenii pentru o activitate organizationala cat mai buna si competitiva. Se stie ca in ziua de astazi ne confruntam cu o tendinta de migrare a fortei de munca in strainatate. Daca nu o sa gasiti pe piata fortei de munca specialisti in domenii precum contabilitate, resurse umane sau consultanta juridica, Protectia muncii Moara Vlasiei va poate asista cu pachete de servicii complexe si variate precum expertiza contabila, audit intern, cenzorat, consultanta fiscala, servicii de salarizare si certificari de bilant. Pentru domeniul resurselor umane am pregatit servicii precum intocmirea contractelor individuale de munca, a actelor aditionale la astfel de contracte, intocmirea adeverintelor pentru salariati, a Registrului de Evidenta a Salariatilor (REVISAL), intocmire state de plata si intocmire dosare de pensionare.

De ce si servicii de medicina muncii la Protectia muncii Moara Vlasiei ?

Pentru ca ne-am gandit ca este bine si util sa gasiti intr-un singur loc cat mai multe servicii pentru siguranta celor care va sustin activitatea, castigand in acest fel timp pretios. Va prezentam in continuare si cateva exemple de astfel de servicii pentru a sti exact cand puteti conta pe noi: consultatii specializate in vederea angajarii, consultatii periodice, organizare de cursuri de prim ajutor, investigatii paraclinice precum audiometrie, spirometrie, pulsoximetrie, masurare indice de masa corporala, etc.

La final va mai spunem doar atat: echipa de la Protectia muncii Moara Vlasiei va asteapta cu si mai multe informatii la sediul sau din localitatea dumneavoastra sau la numarul de telefon afisat pe site-ul sau www.protectiamuncii-bucuresti.ro . Nu ezitati sa ne contactati pentru ca avem preturi accesibile si domenii diverse!