Servicii de protectia muncii  in comuna Jilava

Oferim servicii de protectia muncii in comuna Jilava, judetul Ilfov!

Pentru cei care sunt la inceput de drum si nu au inca suficienta experienta in organizarea si dezvoltarea unei afaceri, indiferent de obiectul ei de activitate, necesitatea existentei unor companii care sa ofere servicii de consultanta in domeniul protectia muncii este inevitabila. In ceea ce priveste companiile mai demult infiintate, pot apare situatii neprevazute in care trebuiesc asistate managerial.

Acestea ar fi situatiile cele mai simple cand este nevoie de cineva care sa ofere sprijinul necesar pentru depasirea momentelor de criza. Protectia muncii Bucuresti este o companie care functioneaza de ceva timp atat in Bucuresti cat si in judetul Ilfov, specializata in furnizarea mai multor tipuri de astfel de servicii publice pentru persoanele care detin companii private dar si pentru salariati, personal managerial sau viitori salariati sau institutii publice, in acelasi timp.

Pentru ca sutem interesati de felul in care evolueaza piata din acest domeniu in Romania, in special, si pentru ca vrem sa ne implicam in continuare in sustinerea celor care creeaza locuri de munca in plus, am hotarat sa ne extindem activitatea, infiintand filiale noi. Una dintre aceste filiale va functiona si in comuna Jilava si se va numi filiala  Protectia muncii Jilava.

Cum ne-am implicat pana acum in astfel de proiecte ambitioase? Punand la dispozitie servicii profesioniste de consultanta si oferind efectiv servicii publice variate celor care aveau nevoie de sprijin cand erau in impas sau cand nu stiau cum se fac anumite lucruri, incepand cu servicii de infiintare companii, servicii SSM, intocmire dosare PSI, evaluari de risc, servicii contabile, de resurse umane, de consultanta pentru probleme de mediu, etc.

Dupa cum este si numele companiei noastre, serviciile principale pe care le punem la dispozitie sunt serviciile complete de protectia muncii, servicii de protectie impotriva incendiilor sau a catastrofelor naturale precum inundatii si cutremure si servicii de medicina muncii.

Serviciile de infiintare societati, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica in orice fel de domeniu economic le-am considerat a fi foarte utile, si din aceasta cauza le-am inclus in portofoliul nostru

De ce domenii precum protectia muncii sau prevenire aparitii incendii, protectie civila si medicina muncii ? In societatile tinere aflate la inceput de dezvoltare economica, astfel de servicii sunt esentiale. Existenta pe piata a companiilor tinere lipsite de experienta implica asistarea lor permanenta in lucruri importante precum protectia salariatilor si prevenirea accidentelor de munca, instruirea buna mai ales a tinerilor care sunt din ce in ce mai prezenti pe piata fortei de munca in zilele noastre. Orice salariat trebuie sa fie bine protejat si nu trebuie sa apara nici un accident de munca, este deviza specialistilor nostri !

De asemnenea, este bine sa stiti si faptul ca Protectia muncii Jilava va face si in localitatea dumneavoastra tot ceea ce a facut si in Bucuresti, nimic in plus nimic in minus. Orice serviciu nou care va fi oferit in Bucuresti va putea fi contractat si la filiala din comuna Jilava.

Daca o sa aveti cateva minute la dispozitie intr-o zi pentru a rasfoi in liniste site-ul nostru www.protectiamuncii-bucuresti.ro o sa gasiti acolo toate detaliile despre domeniile in care intervenim (de aproximativ 5 ani) dar si despre proiectele noi. Este suficient sa completati formularul prezentat pe site si echipa de la Protectia muncii Jilava va va trimite chiar in aceeasi zi, lista si costul estimativ al serviciilor solicitate, care nu este ridicat, va anuntam inca de pe acum.

Spre final, o sa prezint concret, cateva servicii oferite de noi din categoria protectia muncii: intocmire dosar SSM pentru infiintare firma, instructaje periodice salariati si personal de conducere, intocmire dosar PSI, instructaje prevenire incendii, etc. Pentru categoria medicina muncii: consultatii pentru angajare, investigatii paraclinice de tipul testelor de audiometrie, teste de spirometrie, pulsoximetrie, electracardiograme, masurari de indice de masa corporala, etc.

Exemple si din domeniul servicii de contabilitate furnizate de Protectia muncii Jilava: realizari efective de inregistrari contabile, executii bugetare, cenzorate, reconstituiri contabile, audituri interne, lichidari de societati, si multe altele.

Daca v-am facut curiosi, echipa Protectia muncii Jilava va spune „Buna Ziua!” si va intampina cu solutii de buna calitate pe termen lung!

Nu ne ocoliti, solutia optima de care aveti nevoie poate fi si la noi !