Servicii de protectia muncii Fundeni

Orice persoana care a infiintat, condus sau organizat o companie privata, indiferent de domeniul de productie in care a functionat, stie ca fara profesionalism si grija fata de salariati nu se poate obtine nimic. Aceste lucruri sunt cu atat mai mult importante, daca luam in considerare dorinta din ce in ce mai mare a oamenilor de a lucra, ca sa nu mai vorbim de mediul concurential care este foarte ridicat.

Cand o sa cautati pe internet cuvinte precum „servicii de protectia muncii” sau „servicii de medicina muncii” sau „servicii pentru situatii de urgenta” o sa descoperiti la rezultatele cautarii si numele companiei noastre – Protectia muncii Bucuresti.

Pentru ca avem ceva experienta pe piata unor astfel de servicii, si pentru ca le consideram foarte importante si necesare, in acelasi timp, am hotarat sa ne implicam si mai mult in protejarea salariatilor dumneavoastra, si nu numai, infiintand filiale noi in mai multe localitati apropiate de orasul Bucuresti, printre care si in comuna Fundeni.

Noua noastra filiala se va numi Protectia muncii Fundeni si va aduce si in aceasta localitate toata gama de servicii pe care o are in portofoliu inca de acum 5 ani in Bucuresti.

Aparent, problemele de protectia muncii, organizarea activitatii in situatii de urgenta, prevenirea aparitiei incendiilor sau probleme de protectia mediului sunt simple lucruri birocratice impuse de legi plictisitoare. In esenta, analizate mai minutios, ele sunt necesitati reale. Importanta lor vine din faptul ca daca sunt realizate bine, reusesc sa previna neplaceri foarte mari, cel mai bun exemplu fiind evenimentele de la Clubul Colectiv.

Pentru ca in piata economica din Romania exista multe companii tinere aflate la inceput de drum ne-am hotarat sa intervenim in dezvoltarea lor oferind servicii variate si complexe din mai multe domenii importante.

Ce vor oferi specialistii nostri de la filiala Protectia muncii Fundeni ?

Exact aceleasi lucruri care au fost puse la dispozitia partenerilor din Bucuresti : servicii de securitate si sanatate in munca, servicii pentru situatii de urgenta, servicii de medicina muncii, servicii pentru protectia mediului, evaluari de risc, servicii de infiintare companii, servicii de contabilitate, resurse umane, consultanta juridica, etc.

Din punctul de vedere al protectiei muncii, asa cum este scris pe pagina web de prezentare a firmei noastre www.protectiamuncii-bucuresti.ro, noi suntem de parere ca „Accidentele de munca pot fi prevenite” si „A muncii in siguranta este o conditie a naturii umane”.

Ce facem efectiv in domeniul Protectiei Muncii ?

Intocmim dosarul SSM necesar obtinerii Autorizatiei de functionare pentru companii private indiferent de domeniul de activitate pe care il are, realizam instructaje periodice pentru salariati despre cum sa evite aparitia accidentelor de munca, instruim personalul managerial despre cum se organizeaza eficient activitatea de protectia muncii si oferim consultanta de specialitate pentru orice problema legata de acest domeniu.

A doua categorie de servicii in care suntem specializati sunt serviciile pentru organizarea in Situatii de Urgenta.

Ce ofera Protectia muncii Fundeni si in acest domeniu?

Concret, intocmim sau va spunem cum trebuie intocmit dosarului PSI, organizam activitatea de PSI (paza si stingerea incendiilor) indiferent de domeniul de activitate pe care il are compania beneficiara, si oferim consultanta de specialitate atat salariatilor cat si personalului managerial pentru orice problema legata de acest domeniu.

Protectia muncii Fundeni , dupa cum am amintit la inceputul acestui articol, se va mai implica si in identificarea problemelor si necesitatilor aparute in categoria protectia mediului. In afara de identificare si solutionare probleme existente, mai oferim si servicii de asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaboram planuri de interventie in conditii de poluari accidentale, elaboram si mentinem evidente lunare privind gestiunea deseurilor, intocmim si transmitem raportari lunare si anuale catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, etc.

Dupa cum sesizati, gama de servicii prezente de acum incolo si la Protectia muncii Fundeni este foarte variata si complexa.

Si la fel de complexe sunt si serviciile de contabilitate pe care le avem in portofoliu, incepand cu inregistrari in contabilitate primara, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si continuand cu reconstituiri de contabilitate si multe altele.

Acestea fiind spuse, fara a va retine prea mult va asteptam la sediul nostru pentru a discuta amanuntit despre solutiile la problemele dumneavoastra.