Protectia muncii Bucuresti acopera si localitatea Cornetu!

Pentru cine nu ne-a cunoscut pana acum, trebuie sa facem o prezentare scurta pentru a rezolva aceasta problema. Iar aceasta prezentare scurta incepe prin a va spune ca Protectia muncii Bucuresti, prezenta de acum incolo si in comuna Cornetu prin noua sa filiala Protectia muncii Cornetu, este o companie tanara si ambitioasa care exista pe piata firmelor care ofera consultanta completa in domenii precum protectia muncii, organizare activitate in situatii de urgenta, protectia mediului, infiintare firme, servicii contabile si de resurse umane de aproximativ 5 ani, prin filialele sale din orasul Bucuresti si prin cele din judetul Ilfov.

Prin ce suntem renumiti?

Prin seriozitate, confidentialitate, tarife reduse, garantia serviciilor efectuate, consultanta nelimitata si prin faptul ca ne deplasam la sediul clientilor nostri.

De ce am ales ca domenii principale protectia muncii si situatii de urgenta ?

Pentru ca noi le consideram foarte importante pentru protectia salariatilor, si nu numai, si pentru ca felul in care sunt organizate companiile economice in zilele noastre implica riscuri mult mai mari pentru salariatii noi, in special, decat in trecut, fiind in felul acesta obligati sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a le elimina.

Ce va oferi noua noastra filiala Protectia muncii Cornetu ? Raspunsul este: toata gama de servicii oferita pana acum de filiala orasului Bucuresti, la aceleasi preturi accesibile, zicem noi.

De ce si servicii de infiintare firme, servicii de contabilitate si resurse umane ?

Pentru ca pe piata companiilor private din Romania exista multe companii tinere aflate la inceput de drum care au nevoie de asistare permanenta pentru a crea locuri multe de munca foarte necesare astazi, mai ales pentru tineri. Si nu in ultimul rand, in activitatea oricarei companii experimentate pot apare momente de criza sau etape mari de dezvoltare. Iar peste astfel de situatii se poate trece mai usor solicitand ajutor de la companii care ofera servicii de specialitate de administrare efectiva.

Ce fel de astfel de servicii vor pune la dispozitie colegii nostri de la filiala Protectia muncii Cornetu ?

Servicii de inregistrari in contabilitate, intocmire bilant contabil, cont de executie bugetara, certificari de bilant, cenzorate, auditari interne, lichidare societati si  reconstituiri de contabilitate.

In domeniul resurselor umane, mai avem incluse in portofoliu servicii de intocmire decizii privind desfacerea sau suspendarea contractelor de munca din diverse motive, intocmirea, actualizarea si depunerea Registrului de Evidenta al Salariatilor (REVISAL), ori de cate ori este cazul, eliberare de adeverinte de orice tip pentru salariati, servicii de evaluare personal, organizare de traininguri, intocmire contracte individuale de munca, note de lichidare, consultanta privind salarizarea dar si multe altele.

La final, le vom aminti si pe cele de securitate si sanatate in munca (protectia muncii) si situatii de urgenta, la care noi tinem foarte mult datorita importantei lor, oferite de acum incolo si de Protectia muncii Cornetu si tot pe scurt, pentru a nu deveni prea plictisitori : intocmire dosar SSM necesar infiintarii companiei solicitante, organizare de instructaje periodice pentru personalul salariat, intocmire dosar PSI, organizarea efectiva a activitatii de prevenire a incendiilor, organizare activitati aparute in situatii de catastrofe naturale precum incendii si inundatii, consiliere continua pentru orice problema aparuta in acest domeniu, acodare servicii de medicina muncii.

Asadar, daca v-am facut curiosi va asteptam cu drag la noua noastra filiala Protectia muncii Cornetu, pentru a sta de vorba pe indelete despre ce solutii exista pentru problemele companiei dumneavoastra. Daca nu aveti timp, puteti accesa site-ul nostru de prezentare www.protectiamuncii-bucuresti.ro unde o sa gasiti aproape tot ceea ce facem, sau ne puteti contacta telefonic ori de cate ori considerati ca este necesar.